Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Pinnionu

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    101
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Pinnionu poolt

  1. Bummp hind 200 kiire !
  2. BUMP! Ja uuendus on et str 89 ! Bump .
  3. Tervist ! Nagu ma näen müüvad paljud igasuguseid erinevaid authe nii plaanisin ka mina Kuna hetkel oleks hädasti rahakest vaja . Hetkel on müügis siis 2x runecrafter pro auth . Hind 150.- tükk 2x soulwars pro ( megazeal) auth . Hind 125.- tükk 2x pestcontrol auth . Hind 125.- tükk 1x agility pro auth . Hind 125.- Vahetan authe ka teiste authide vastu näiteks MTA ja GDK või siis ka hunteri vastu . või autofighter pro . Kontakt: [email:17kfcxg7]Pinnimees@windowslive.com[/email:17kfcxg7]
  4. Vaatab mis pakutakse veel .
  5. ta msn [email:1mcwqokw]remofei@hotmail.com[/email:1mcwqokw] aga ta pole sees hetkel
  6. Miks summoning hidna mõjutab ? PvP/BH worldis summoning cb-d ei anna . ja 150 sutsu vähe veel . aga arvestan ja vaatame mis teised pakuvad .
  7. 100.- on sutsu vähe aga esimene pakkumine siiski ja f2p cb 70
  8. Tere ! Müün siis sellist kasutajat nagu piltidel näha on. Et siis veel .. Olen kasutaja ainuomanik algusest peale . VÄIKE UUENDUS ET STR 89 ! Stats: Panga pilt : BM Pilt : Niipalju siis veel et kasutaja on 19 päeva veel Pay To Play ! Ehk meie keeli Member. Questide kohapealt siis veel niipalju ,et Monkey Madness ,Lost City ja Death Plateau Hinna kohapealt siis nii palju et kindlat hinda ei olegi tahtsin näha et kui palju rahvas pakub ja kui tuleb ahvatlev pakkumine annan kasutaja ära. Juhul kui ei siis mängin ise edasi Kontakt: [email:1i3fln1h]Pinnimees@windowslive.com[/email:1i3fln1h] Tänan . No teeme siis väikese uuenduse et A/W oleks 200.- MÜÜGIGA KIIRE!
  9. Kled ma ostaks ära msn [email:3ex11lez]pinnimees@windowslive.com[/email:3ex11lez]
  10. Nii on ! Rsbots.net rc pro authi müün siis 150.- Olen esimene omanik ! Kontakt : [email:2qz7hyfi]Pinnimees@windowslive.com[/email:2qz7hyfi] On vahetus võimalus ka Kas Tanneri või MTA authi vastu
  11. Pinnionu

    [Loos]

    Milleks tahan kasutajat? : Et pere traditsiooni edasi arendada Mis ma kasutajaga edasi teeks? : Arvatavasti teeksin kasutajast mees hoora et kuskil kashastanis temapealt raha teenida Miks peaksid just sina saama? : Sest ma olen Borati vend !
  12. Teatan siis scammerist et ei ole veel kindel kas see oli kaskas või ei sest tahtsin sw boti osta aga tuli siuke vend ja tahtis üle lasta aga teatan siis igaksjuhuks .
  13. Ostaksin soulwarsi kui hea hinnaga müüd . et lisa msn [email:1w62hfyh]pinnimees@windowslive.com[/email:1w62hfyh] seal räägime
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.