Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

nitram

Liikmed
  • Postituste kogus

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info nitram'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 12.12.1989
  1. Ära kisenda siin. Juu siis oled A.B.N mis teha. Aga manray võta juba ühendust:D
  2. No tänan Aare:D:D:) eks ta jah ole nii. Aga seda, et need vennad siin scämmerid on 15-16 a uuritud:) 10 klassi tegi alles sisseastumis katseid. Seega tuleb teha ikka tõsiselt ettevõtte. Minupoolt autoga kohale minek mulle mahub peale tartu kandist lähedalt 4 matsi. Seega mina tahan teha seda uuel nädalal ära.
  3. Einu ma uuel nädalal tartu siis võtan kodust auto ja sõidan kohale. Mina ei ole mingi neti hero... 200 kr on raha aga väike kuid siiski vargus. Ja mulle sellised vargad ei meeldi. Kõige pealt võtan selle venna ikka kinni ja ajan ikka vennal korralikult pasa lahti. Manray kui pakkud koostööd anna teada tglt ka mul villand sellest.
  4. Hanno Jahisoo ja Chris Kelp need vennad tegelevad sinu nime all koos 1 msn-iga. Eile sain ma üle Jahisoolt varastas vahvli acci matu125 ning lasi 200 eek üle. Asukoht on mul teada, andmed ka. Tegeleb BMX-i sõiduga igasugu pildid tast olemas. Mina isiklikult sooviks selle 200 eest talle tappa anda ja siis ravigu endal haavu selle 200 eest. Kui sobib siis menti kindlasti tehtud avaldus ka:) Manray võta muga ühendust [email:139vghzi]martin_007_8@hotmai.com[/email:139vghzi] Mina tahan seda teha ära tuleval nädalal 100001% tõsiselt võtame selle asja kätte ole hea.
  5. nu selle menraynorile tuleks hambasse kütta. lasi mult hetkel 200 üle:S
  6. ? Kas ma räägin nii w. davai lohh kobi välja mu kasutajast.
  7. Vaadake jh ip-d millega logiti eile sisse üleeile täna... päeval õhtal KÕIK IP-d on minu omad... nüüd õhtal IP vahetus... MA ASUN TALLINNAS hetkel seega kõik tõestab, et sa rott lasid mu üle praegu... ADMINID SEE KASUTAJA TAGASTADA MULLE.
  8. Jax ei tee mu kasutajaga hetkel diili, MA KEELAN SELLE KATEGOORILISELT HETKEL ÄRA! TEED DIILI SIIS JA AINULT SIIS KUI MINA EHK ÕIGE OMANIK SELLEGA SEES OLEN.
  9. See kasutaja lasti mult just üle, KURADI ROTT VÄRDJAS MA OTSIN SU ÜLES. EI TEE TEHINGUID SELLE ROTTIGA TA MU KASUTAJAGA SEES. ANNAN TEADA KUI SAIN KASUTAJA TAGASI SENI TEHINGUID MITTE TEHA SELLE VÄRDJAGA KES MU KASUTAJAGA SEES.
  10. tegin uue kasutaja:) admin palun võta ip välja ja vaheta email tagasi [email:1b5dix4r]martin.oobik@mail.ee[/email:1b5dix4r] oli esialgne koguaeg... [email:1b5dix4r]menraynor5@hotmail.com[/email:1b5dix4r] lasi mult 200 eek ja selle kasutaja üle... täis ahv rsk... paluks kasutaja tagasi kuidagi ja vältida hetkese seisuga kõigil temaga tehinguid tegemast. saada uus parool mu vanale mailile tagasi [email:1b5dix4r]martin.oobik@mail.ee[/email:1b5dix4r] Imelik vaata pilti ja loe mu msni aadress välja sealt lammas, seal ju näha et kasutaja minu oma:@ on lohvid kes üle lasid oii kätte saaks. Hellasin menti kaa homme viin avalduse sisse.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.