Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

NiaR

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud NiaR poolt

  1. Ma tean juba ta telfi nr, ta oli mul msnis, siis tal oli msni pealkiri tema telefoni number. Aga ega ma eriti ei tahagi seda pinni, sest ma saaks ise ka endale teha, kui mul vaja on. Asi on põhimõttes, kui ta scammis, siis peab ta mingi "karistuse" ka ju saama.
  2. No pljät, ei tahaks küll halvasti öelda, aga kas siin on mõned inimesed ... alaarenenud või? No offense. Kirjutasin üleval korduvalt, et ma sain juba korra scammi ja kaks inimest on mult ostnud ka juba nii, et raha ennem, siis pin ja ma olen korrutanud, et ei anna mitte mingil juhul pinni ennem. Aga ikkagi tuleb mõni inimene ütlema, et tahab osta, aga ette ei maksa... No ma ei oska enam midagi öelda, kus on mõistus? JA MUL ON JUBA PINNID LÄBI. Lugege kõige esimest postitust, siis hakkake küsima.
  3. No küsi ise neilt siis, mul ikka pohhui. Ja sa ise räägid nii, nagu sina ise poleks scammer, endal on ainult 4 tehingut, ära tule mulle siin rääkima, et mul pole üldse tehinguid, sind ma ka ei usaldaks, aga ma vähemalt ei musta sinu teemasi, et sa oled scammer vms. Arvad, et oled mingi kõva tegija siin, et ütled teistele tehingute järgi, et sa oled scammer. Pange teema lukku juba, mai viitsi siin enam rohkem läliseda.
  4. Kas siin ei pandagi scammimise eest banne v? Dvj, ma hakkan ka siis scammima.
  5. Oh, vähemalt üks normaalne inimene, kes ei mõtle ainult pussitamisele ja lõuga andmisele. Davaj, adminid, pange sitale bann, ta lubas mulle pinni tagasi anda, siiamaani pole midagi saanud. Ma ütlesin ka talle, et täna on viimane päev, ikka pole tagasi andnud uut pinni. Ja nagu ma aru sain, on ta varem ka scamminud, ikka pole veel õppust võtnud, pange ip bann talle ja ongi kõik.
  6. Nooh, nüüd usute mind?? Ja kasutaja kohilarspk'le müüsin ka ühe, tema käest võite ka küsida. Enam pinne pole.
  7. Haha mingi Allar lisas mind, tahtis eurodes maksta, ma ei tahtnud ja tüüp vastas et ta bannib mu vahvlis ära :D:D EDIT: Ou mida vittu sa ajad, miks ma scammer peaks olema?? Mul pole nordea panka IDIOOT EDIT: ReameesRyan @hotmail.com (Tessant) on täielik debiilik. Mul pole välismaa panku, ja ma olen sellepärast scammer. Ta ütleb, et ma olen scammer, ja põhjendab seda sellise jutuga: Mingi 12-aastane tattnina jälle möliseb ja ütleb et ma olen tatt, tra kui sa mu vanust ei tea, siis ära plõksi. Dvj, ma teen ettepaneku. * Annan ette inimesele, kellel on palju tehinguid, kuid hind on siis 40.- * Hind on 35.- siis, kui raha ennem, siis pin.
  8. No üks on mul veel alles, Taavi pole veel lisanud mind.
  9. Taavi, lisa msni, sulle võin anda.
  10. Tra käi v**tu, mul ikka pohhui, kas sa usud mind või mitte. Arvad kui räägid, et sa ei usu mind, siis ma annan sulle ette v? Kui sulle ei meeldi mu tingimused, siis sa ei pea ju kommenteerima. Fantaasia jah, ja ega sa mingi eriti kõva tegija ka siin pole, 4 tehingut ainult. Arvad et olen scammer v? Siis ära osta mu käest, kui ei taha ja ongi kõik.
  11. Üks on veel alles. Just müüsin ühele maha. Vähemalt oli normaalne tüüp ostja, andis raha ennem ja isegi tahtis, et ma ise teeks tolle membuks.
  12. Ahah, no okei, ma annan jälle pinni ette JA SAAN UUESTI SCAMMI. Teist korda ma enam samasse auku ei astu.
  13. Pinnid müüdud. Kõigile tegin nii, et raha ennem, siis pin ja mingeid probleeme ei tulnud, niiet ma pole scammer!
  14. Oh, vähemalt üks normaalne inimene, kes ei mõtle ainult pussitamisele ja lõuga andmisele.
  15. Ma pole väitnudki, et ma annan talle lõuga, saage juba aru. ShiNe tahab siin lihtsalt kõvat meest mängida, et tal on midagi vastu rääkida, osta elu endale, siis tule siia mõnitama teisi.
  16. Olen kindlasti 13 aastane, kuule idioot, ma oleks tahtnud tema asukohta teadaselle , et kui ta oleks kuskil minu linnas elanud, siis ma oleks rääkima temaga läinud ja mitte lõuga andma nagu sinusugune tatt seda teeks. Hoia parem plõks kinni, kui sa mu vanust ei tea.
  17. Sa scammid mult pini ära ja natukese aja pärast ütled, et ma saan pini tagasi?? Sa oled imelik või? Miks sa kohe siis scammisid, scamm on scamm minu teada, ja seda pini sa mulle nkn tagasi ei anna, ja võta mult msnis block maha.
  18. Kas keegi tuleb veel mulle ütlema, et ma annaks pinni ennem ja siis raha?? Ma saadaks sellise tüübi kohe p**se. Just andsin ühele tüübile pini ennem ja oi imet, ma sain scämmi. MSN on tal [email:15yygddb]jalgpall95@hotmail.com[/email:15yygddb], siinses foorumis on tema kasutajanimi "iCe .". Keegi teab, kus ta elab või telfi nr? Tema eelmine kasutaja oli vist "taks22", kes on banned. Bannige ta ära vms.
  19. Ainult sellistele, kellel on palju tehinguid ja kuulsad vahvlis. Vittu nüüd saate aru, miks ma ei taha pinni ennem enda??? Mingi pede iCe . scämmis mind just, vittu küll,
  20. NiaR

    HD pin 35.-

    No issand juma, kurat te inimesed ei saa aru v? Ma kirjutan punaselt ja paksult, et RAHA ENNEM, ja te ei saa ikka veel aru?? No ma ei saa aru, kus on alles mõistus. No offense! Pini müüsin ma juba maha, niiet võib lukku panna vms.
  21. NiaR

    HD pin 35.-

    Ei anna. Arvata on ju et ma saan siis kohe scammi, kui ette annan. Üks juba lisas, ja tahtis pinni ennem, ma ei anna pinni ennem. Ei ole mõtet nillimagi hakata.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.