Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

daz00

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info daz00'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.05.1990
  1. Oeh, sest ma ise tõestasin seda juba esimeses postituses? Ja sina rääkisid ka juba, et kõik läksid peale sinu nimetatud asjade. IP koha pealt nii palju, et kuna enne oli kasutaja Voo-ga/Keniga läbi räägitud, et ta Nomadit teeb, ei teinud teist IP-d nähes teist nägugi. Probleem tekkis siis kui avastasin ennast cammyst, ilma asjadeta. Palun mõnel moderaatoril kõik teemakohatud postid kustutada, pole vaja sellest mingit PC teemat teha. Samuti paluks Vahvli kasutajatelt küsida, kas nad ei tea, et kasutaja Voo kuulub pooleldi Kenile (või kuulduste järgi Imelikule), kes sellega vahest ikka mängib? Voo kohta võibolla leian isegi pildi, kus kõnelus peal. Kui jah kas siis Voo päeviku omanik saabki bänni?
  2. Mõni moderaator võiks kõik mitteteemakohased postitused palun kustutada? Ma ei saa aru, miks te siia mingeid mõttetuid pilte peate postitama? Midagi öelda ei ole, siis teie oma sõnadega: GTFO.
  3. Enamus tekstist käis läbi RS-i üldse alguses, kasutaja Voo nime alt? Ja kas moded ei saa siis Kevinilt küsida, kellega ta acci shareb või sedagi, kuidas mingi imelik Sander teab täpselt, mis mu accounti alles jäi?
  4. Sinuga vist ei seostugi. Nagu ma aru saan on teil Voo acc kahe peale ja see sinu sõber, kellega sa seda jagad, tegeleb scammimisega. Sa võiks lihtsalt öelda, kellega sa seda siis jagad ja asi korras ^^
  5. Kuidas sina üldse nii täpselt tead, mis sinna alles jäi?
  6. Tehniliselt sai tema mu PW ja pinni kätte, et "Nomadit tappa", aga sina olid see, kes selles kasutajas sees käis, asjad peale toppis ja surema jooksis
  7. Otsisin endale siis kedagi, kes oleks võimeline Nomadi ära tegema. Kasutaja A Sugaro (Mmartenn) andis mulle kasutaja Voo nime, kes pidavat 100% usaldusväärne olema. Kahjuks ta seda ei olnud. Sai mu pw ja pinni ja hiljem kasutas neid et kogu mu bank endaga kaasa võtta ja wildis gamblet teha. Avastasin end tema sõnul tühja pangaga (millesse ma ise hetkel sissegi enam ei saa), skull peas, Cammyst. Ehk siis tõmbas panga tühjaks ja üritas passi ära muuta - õnneks recovery õnnestus kiiresti. Proof: Pärast pikka jamamist sain oma pinni tagasi, kuid bank oli tühi. Samuti mainis ta ära et kaks kasutajat siin - Kevin ja Sander - on tema sõbrad, kuid kumbki ei annaks tema Vahvli kasutajanime vms välja. Sõbrale ütles, et hoiab kõik andmed, mis ta saab et queste vms teha endal arvutis alles. Loodan, et saab kiiremas korras banni, kui siin foorumis olemas on. Edit2: Rääkis ise ka välja, kes mu accis sees käis sel ajal (ja mu pinni ära muutis), kui ta ome purega gamble tegi. Ehk siis kaasosaline on tal Sander - üks siinne kasutaja. Proof:
  8. Tahaks kahte pinni, kui on? ^^
  9. Ostsin 2 HD pinni temalt. Enne Vahvlis kasutajat ei olnud, nii et käisin ette. Ilus tehing oli, kiire ja korralik. Soovitan
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.