Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KeSa

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info KeSa'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 28.09.1993
  1. Tervitust! Septembri alguses Quitisin oma mainiga kuna kool hakkas ning aega polnud nüüd tekkis uuesti Rsi isu ning otsustasin uuesti mängima hakata. Vahepeal mängisin Priva serverites ning tekkis jube Pk isu ning otsustasin rsis ka ühe pk machine valmis meisterdada. Valisin kõige lihtsama ning odavama tee Range/DDS Goalid Attack 60 (Hetkel 41) Attack jääb kindlalt ja alati 60. Strenght 90 (Hetkel 55) Üritan ajapikku 99 ajada kuid esialgne plaan on kiirelt 90 Defence 1 (Hetkel 1) Võibolla teen kunagi Full Voideri,Zerkeri,Intitante ei oska öelda kuid praegu on ja jääb 1heks Range 90 (Hetkel 54) Täpselt sama nagu Strenghtiga Prayer 31 (Hetkel 3) Võib muutuda olenevalt plaanidest/vajalikkusest Questid Animal Magnetism (Ja sellega kaasnevad alam guestid) Lost City Statsid Alguses Selle nädala plaanid oleks Range ja Strenght 70
  2. Oleksin pure ostja lisa msni [email:tab9lzxu]martimaleva@hotmail.com[/email:tab9lzxu] ning arutame seal täpsemalt.
  3. Runescape Kasutaja Andmed: Sisselogimise-Kasutajaimi:Videomakk Mängusisene kasutajanimi:Videomakk Combat:61 Parim skill:Str 73 Mitmes omanik:1 BlackMargid + Pilt [Pildil peab olema näha kasutajanimi]: Teised Andmed: Panga Pilt [Pilt, mitte jutt]: Pilt Statidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt QuestPointidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt Enne sisse logimist [see koht kus saad panna Click Here To Continue]: Minu andmed: Nimi:Marti Maakond:Ida-Virumaa Linn:Kohtla-Järve Kontakteerumine:Martimaleva@hotmail.com (Annan ka telefoni numbri kui on kindel ostja olemas) Tunnustaks pigem rsgp! Alghinda ei anna,autowini samuti väga palju ei taha selle kasutaja eest. Usaldust peaks olema küll ning ma ei hakka jamama. Kõik andmed saate kaasa. Pakkuda ka Maine accounte millel olen 1/2 omanik aga minukäes olnud kõik üle 2.5+ aasta.
  4. 12.06.2011 Paistab ,et suvi algab väga kenasti. Juhtus ,siis väike äpardus sain koolilõpetamise puhul uue nokia c5-03 millega käisin kogemata ujumas ja ongi tuksis. Juhtub juhtub ,aga nüüd saavutuste juurde Olen vaikselt str-ed lasknud edasgi ning jõudnud 73me peale vahepeal sain slayeri 30 nüüd slay 34 juba. Vahepeal sain ka hp 62 kui str 73ni oli minna 20k mõtlesin ,et pean pray 34 ruttu ära ajama. Leidsin ,et hea on ajada castle warsi juures olevates hill giantides. Seal on hea str xp + pray xp ja nüüd ma seal treeningi juba 50k+ str xp treeninud ja pray 15-24. Hetkel on str 74ni minna 80k . Peale str 75-te hakkan ma ajama ranget 70 poole vaikselt. Hüva siis ja nautige suve.
  5. Küll ma teen MM ,aga siis kui prayer 43.
  6. Viimasel ajal olen lihtsalt tuimalt strd lasknud 6e päevaga 63-71 ,see pole küll teab mis saavutus kuid siiski minu jaoks edusamm:P Olen ära teinud kaks questi The Rest Ghost ja Priest in Peril ,et Pray xp saada. Prayer goal on 34 ,kuna siis saab kasutada attack ja str 15% boonust. Nüüd hakkan str treenima slayeriga ning otsustasin ,et ei tee mingit dds/range puret vaid puhta str pure p2p jaoks. Statsid siis
  7. Tervitust Vahvel! Paljud teavad mind rune24.ast kuna olen seal kasutaja kesa. Otsustasin tulla üle hoopis siia ,kuna tundub olevat parem foorum:) Ma olin quited rsist suht üle aasta. Korra käisin jälle sees mingi acciga kuid see oli ajutine. Nüüd olen ma otsustanud tõsiselt mängima hakata ja plaanis valmis teha üks korralik pure. Nimeks on tal Videomakk. Plaan on siis Range/DDS pure. Miks just Range/DDS? Sest väga odav on pkida ning hea õnne ja kiire klikkimise korral võib saada väga edukalt kille. Statsid siis Viimane saavutus oli attack 60 millest pilti mul kahjuks pole. Täna üritan ajada mage 25+ ,et ära teha lost city ning saaksin kanda dragon relvi ning siis str treeningutele. ---------- Post added 03-06-11 at 07:57 ---------- Eile jõudsin ma enda kohta suhteliselt palju ära teha. Arendasin Mage 32-ni ,Crafti 31, Tegin Ära Lost City. Peale seda läksin Minotauridesse (lvl 27-ed) ning hakkasin siis neid tapma ,et str 65 poole saada. Põhjus miks just seal ,kuna nad dropivad lvl 1 cluesid hästi tihedalt. Str 63 pilt ,siis ,sain siis 3 clued selle ajaga kaks olid jumala failid alla 1k väärtus kuid üks oli keskmisest kõrgem ning üldine statside pilt ülevaadeks Täna üritan ,siis saada str kindlasti 65 ja vaatan kui palju viitsin ranget ajada 65 poole. Ilusat reedet!
  8. Ole kena ja klikka ,siia! See on eestikeelne bauseri mäng ,mida ma mängin ning tahaksin saada boonukaid! *eemaldatud* Aitah sulle!
  9. Tervitust teen oma zerker purest ka päeviku! Statsid Goalid: range 80 Mage 82 Str 80 att 70 All 50 (def ja sum on erandid)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.