Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Deivv

Liikmed
  • Postituste kogus

    322
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,249 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Deivv poolt

  1. Deivv

    :O csgo prime

    Ostan csgo prime steami, idekas oleks koos faceitiga. Rank/faceiti lvl ei ole oluline.
  2. viskan paar korda veel üles siis .
  3. p2p aeg läbi , kasutaja seisab ,olin vahest eemal , vaatan teie pakkumisi ikkagist.
  4. God , Vaatan veel pakkumisi aga võtan arvesse .
  5. Tühja pangaga acci vastu vast ikka ei taha , Täidan ära , kuna hetkel kiire
  6. Panen põhipildid üles kui müüki ei lähe teen ise zerkuks ära Mingi ostja olemas siis lasen ära kontrollida kirjutan õhtul infot juurde . kuna kiire Hind:kokkuleppel Tehingu viis: swedbank,Rsgp /TARTU H2H Sinu andmed: Nimi: 'Deivid' Maakond:Tartu Msn:Küsige ,Pmin ei viitsi et kõik lisavad . Postkast ka nüüd tühjendatud . Vabandame - kuna olin kaua rsist /vahvlist eemal kui kasutaja oli questimatta nüüd täna siis võtsin ette lõpetasin questid ära . Acc sai quested ja enam ei viitsigi mängida , kes pilte ei näe siis http://www.upload.ee/image/2139726/turmoil.JPG http://www.upload.ee/image/2139728/statzz.JPG http://www.upload.ee/image/2139731/poolpank.JPG http://www.upload.ee/image/2140415/login.jpg http://www.upload.ee/image/2140420/quest.JPG
  7. trusted :, proof paluks ? Ja olen sõpradel lasnud enda juures mängida , seega su jutt on bullshit , tõesta TÕmban tagasi , ja sina banned vend tuled seda ütlema , enda kahe tehinguga , ? --- Modkom : Def3 on tulnud pkdes kogematta ,see def 3 ei sega seda kui sa ta ära questid , jääb def täpselt samaks nagu ta olema peab . Merit : Kahjuks pole huvitatud . UP . Edu pakkumisel . kasutajaid millega oleks võimalik ka pk'da .
  8. Oleks huvitatud accidest millega ka võimalik pkda .
  9. Müüa siis questimatta turmoil pure , kuna quited ja ei viitsi questida Olen kasutaja esimene omanik Questidest tehtud põhi pure questid teha vaja turmoil questid ja ongi olemas Blackmarke on 1 , autoswicheri eest 14 päeva ban . btw , pangas on veel mingi 2-5mil eest sitta Pakkumiseks siis ainult kasutajad / Eurod Hind: TEIE PAKKUDA Tehingu viis: Swedbank / käest kätte (Swedbankiga kasutame mmi mille tasub ostja) Sinu andmed: Nimi: Deivid . Maakond: Tartu Msn:Küsida
  10. viiekaga ei taha ära anda ? kui ei siis jääb vist peole minemata ?
  11. Deivv

    M:maxed pure.

    ma ei ole sulle mingeid valesi andmeid andnud ja su zerku ma ei tea kus
  12. Deivv

    M:maxed pure.

    Müüa siis Turmoil pure , mul questimine pooleli , aga siiski , eelmine teema pandi kinni millegipärast ... Pole dung vend seega ei viitsi mingi dungi arendada pangast alles 45m umbes.
  13. Palju pakkumine kah oleks ?
  14. ülezz
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.