Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lynch

Liikmed
  • Postituste kogus

    49
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Lynch'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 17.01.1990
  1. Lynch

    M:main

    Vabandan väga aga ma ei saa pilte üles panna. Arvutil pole javat ja millegi pärast ei saa ma ühtegi faili tõmmata ka netist. igatahes, kasutaja nimi on subwoofer133. Puhast raha on umbes 5m käes,kogu panga väärtus umbes 10m+. Arvatavasti seal saarel kus orjad orjavad on ka 1m+, pole kindel. IGatahes müün sellepärast, et tuli magusa isu:D ja seda mängu ma ei mängu nagunii enam kunagi, kasutaja lihstalt seisnud. Esimese pw saab kaasa ja recoveryd ka kuid pole kindel, et need õiged on. igatahes, 100 krooniga annaks kohe ära, aga võib pakkuda ka väiksemat summat. pangaks võiks olla ühispank või hansapank.
  2. kasutajanimi on tal hazez siin foorumis. [email:1tj3vref]miku10@hotmail.ee[/email:1tj3vref] on msn. tegin temaga vahetust, andis vastu zerkerimulle. ma asusin seda müüma, parooli olin ära vahetanud ja just nüüd tänakui keegi tahtis osta siis kontrollisin parooli ja enamei töödanud, poleküll ühtegi tõestust aga ikkagi hoiatan ette.
  3. kes teab, vb olen huvitatud kui keegi ütleks mis on sellise acci põhimõte?
  4. Lynch

    M:Zerker Pure

    Bring up my post. visake msn või saatke pm mulle kes huvitatud.
  5. Lynch

    M:Zerker Pure

    Questidest on tehtud Monkey madness, dragon slayer. Pangas pole midagi erilist, monkey greegreed,rune defender, rune scimmy, ei midagi erilist. Kasutaja on safe peal, on olnud korra aasta alguses banned bottimise eest. Kasutajaga saab kaasa ka esimese passi ja reqe pole. sooviks saada 100 eesti krooni selle eest, kui keegi pakub nii palju siis müün kohe maha. Ja ette annan ainult neile kellel 15+ tehingut kuna pole küsimusi peal. kellel huvi, visake msn.
  6. No ma tahaksin natukene raha ja natukene exp ka. aga mage oleks lihtsalt rohkem raha, 99ni läheks sitaks aega. teakidega poleks raha jällegi. nii, et yews vast kõige parem. Ja Foxy, minu arust deviant laseb ka ilma probleemideta.
  7. Niisiis, oleks plaan wc teha 99. Bottides muidugi. et küsimus selline, et kus oleks kõige bani vabam teha? kas magic trees kuskil või siis catherby yews. willoweid ei taha. või poleseal ültse vahet kus teed? igatahes kui soovitate magice sis mis lvlist oleks norm teha neid?
  8. Ikka keegi ei soovi?
  9. Up, andke oma msn kes huvitatud.
  10. vabandust off topicu pärast aga kuidas see asi käib? sina annad talle näiteks hunnikus iron platelegse ja tema annab mulle selle eest 1milli ja 10.- ka veel?
  11. Võin teha kui sobib sulle muidugi. Hinnaks tahaksin mingi 100.- piisavalt, et pin osta . aga teeksin siiski 65-70 willows, 70-75 yews. lisa [email:37bl9ga4]killing_is_legal_wee@hotmail.com[/email:37bl9ga4] kui huvitatud. olen umbes 15 minutipärast sees.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.