Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

rocket

Liikmed
  • Postituste kogus

    181
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    233 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud rocket poolt

  1. Sten M Tartu kontakt: pm/postita enda msn või skype
  2. loll jutt suhu tagasi, steami kaudu sa siiski avad hl.exe, võid oma protsesse vaadata kui CS lahti on
  3. 0-99M - .30€/m 100m+ - .28/m 1000m+ - .27/m SWEDBANK ainult Sten M Tartu Skype: rocketdaleet msnis tahad siis pm/postita enda msn siia teemasse
  4. rocket

    lolwat?

    lolwtf miks see postitus warni sai? ei hakka teisi vaatamagi, raudselt leiab veel midagi naljakat
  5. Ei pea olema 'oma vend', juhuslikud kontaktid täpselt sama moodi käitunud. Kui su käitumisest on näha, et sa tead mida sa teed ning mida sa tahad, ei hakata huiama. aga võibolla tõesti on tallinn ja rakvere nii erinevad.. Ja palun ära kutsu kedagi rotiks, ise räägid siin mingi 1-1.5g üle laskmistest 5g puhul ja kuigi sa seda otseselt ei öelnud, siis su postitusest tundus ikkagi, et sa kiidad seda heaks oma "loll peabki üle saama" loogikaga. aga sõber rääkis, et rakvere pidi jah jube koht selle koha pealt olema :DD:
  6. WTF? kus te elate. tartus võetakse küll kaal välja, isegi 1g ostmisel. on juhtunud, et ei, siis on küsitud kaalumist ja pole midagi kobisenud. te räägite, et ma olen liiga palju filme näinud, ise ajate sellist teksti, et kui julged midagi öelda siis saad nuga enamvähem hahahahahaa. aga ok, eks ta mingil määral olene sellest, kui hea tuttav sa inimesega oled.
  7. mis diilerid need on kellel enda kaalu pole, et ostja ise kaasa peab võtma?
  8. tihti käiakse ilma kaaluta 5 ostmas? :D:D:D:D veel enam mingi lambi vend kes võtab esimest korda :D:D: legit
  9. Ma arvan, et pooled inimesed siin teemas peavad endale kerge reality checki tegema.
  10. mingit listi praegustest tulijatest? eriti ei tõmba, kui enamus oleks 16-aastased ja oma lauduri lõpetamisel segast panema hakkavad samas võib keegi tartust transporti nii kaua pakkuda, saab kütte jaoks eure ka loopida
  11. / läks juba
  12. minu arust mul paar tuttavat just põdesid selle nädal aega tagasi läbi, üks sõber on veel praegugi haige. mõtlesingi miks nad lambist haigeks jäid. ise pole mingi 5+ aastat haige olnud, come at me "selle talve gripp"
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.