Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

n1cker

Liikmed
  • Postituste kogus

    515
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    109 [ Anneta ]

Postitused postitas n1cker


  1. Parim sõber on 206, 135kg, sai 21 just hiljuti ning absoluutselt vihkab seda, kui keegi tuleb talle ütlema, et sa peaks korvpalli mängima. Pikkadel siis muid oskusi polegi? Teed kohe seda mida ühiskond eeldab sust? Nukk!

     

    Ise olen 175cm täpselt ja täiesti rahul.

    Meeees !!! kui su sõber on 206... siis kossu maailmas teda tiritakse igale poole ja raha lendaks jalge ette nagu muda, ma ei kurda olen 205 pikk, lõpetan keskkooli ja lähen hispaaniasse kossu mängima ;)


  2. Keegi oskab soovitada ,et kuhu minna kui põlv valutab ja segab trenni ?Sest perearsti juurde pole mõttet minna ,kuna seal annab hunnik rohtusi ja salve ,mida pean kasutama.Aga need väga ei aita.

    Tänane trenn läks suht p*****.Rinnale võtta ega kükkida ei saanud.

    Ehk oskad seletada, kust ja mis liigutusel see põlv valu teeb, mul olid ka 2 aastat tagasi põlve valud, sõin liigeserohtu ja teipisin põlvesid, jaa nüüd korras.

    ehk oskan aidata, suht kursis põlvedega :D


  3. No, mul siuke küsimus, et suvel hakkan jõusaali tegema, olen 204 pikk ja kaalun 93 kg, ja eesmärk oleks massi lisada, kas massilisamise põhi harjutused on jõutõmme,kükk, rinnale võtt ja siuksed asjad ? lisaks on veel plaanis abiharjutused ka juurde lükata igale lihas grupile mingi 2-3 harjutust.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.