Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KenTi

Eeskujulik
  • Postituste kogus

    927
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevad

    1
  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    159 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud KenTi poolt

  1. Amazing ! I just got 3500 RP code for totally FREE ! Come and download code too

     

     

     

     

    >> http://LolFreeRP.com <<

  2. Tegelikult ema leidis selle netist, vaatasin esimest korda jäi küll karp lahti.
  3. Mida perset, ma ei usu.. karp jäi lahti. Okey.. kas on võimalik, et kaks täpselt sama nimega inimest on olemas? Nagu täpselt - sama nimega? Vaadake seda, paremal on mingi video: http://www.valimind.eu/ready/209091821b9088a41e4899972d0d0d9f Point on selles, et mu nimi on Kenti Ilver... Ma olen kuulus..
  4. Tehniliselt on Windows XP üle prahi. Igatsen isegi..
  5. Kurat, ei saanudki 50' tollist. Polnud võru esinduses lihtsalt, võtsin siis 46'. Ning.. mõtlesin ja mõtlesin veidike, ning andsin vana lauaarvuti vennale ning võtsin endale läppari. Nii või naa töö kõrvalt palju vaba aega ei jää, et 10h päevas mingit mängu nolada, niiet läpakast peaks mulle täitsa piisama. Specid sellel siis sellised: GPU siis, Intel HD Graphics 4000 & AMD Radeon HD 7730M Kurat.. palju asju siin vaja teha, et kohaneda. Eriti ei istu mulle see windows 8.. persse - midagi ei leia ülesse, microsoft võiks sisse istuda endale selle metro UI, see pole tablet.
  6. Eh.. kui täitsa aus olla siis mul pole elus ühtegi konsooli olnud, ega kavatsegi osta.. mängida midagi siis arvutis, ning neiust läksin eelmine kuu lahku. Pigem vaatan lihtsalt telekat ja seda täis kvaliteedis.. 4k telerid võiksid odavad olla.
  7. Reede on imeline püha tõesti. Nii imeline, et pidin ületunde tegama ja pool kaheksa jõudsin alles koju. Täna tuli imekombel palk üle, muidu pidi ametlik osa kümnendal tulema, aga võta näpust.. Puhkan, loen vahvlit, lõrbin õlut.. kauaoodatud nädalavahetus. Homme linna, ostan teleri ära.. mingi 50 tollise, lükkan seinapeale.
  8. Täna üldse ei jõua tööle minna, selg valus.. töö depressioon. Mõtlesin üht vanat nippi kasutada mida sai kooliajal tehtud, supilusikatäis soola ja profit. Kuradi karmilt laksas ära, nüüd istu arvuti ees 38.7 palavikuga ja elu sitt olla.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=vV6x73vf2BQ#at=160 Irv..
  10. 3 päeva aind v.. Ma kaks kuud 8h jutti lasknud, mis ma veel tegema peaks.
  11. LED või plasma? Soovitage.. ostan mingi normaalne 46 tollise teleri edale koju järgmine nädal. Muidu plasma pidi parema kvaliteediga olema kui vaadata, aga kes seda teab..
  12. Vahvlis mingi online kaltsukas, nice.
  13. Tööle minek, kurat ei viitsi üldse täna. 01.00 öösel siis tagasi.
  14. No sellessuhtes, et nõme on bussiga sellist suurt latakat vedada. Oleks muidu autoga kohapeal ära käinud, aga läksin ühe vennaga päris korralikult tülli.

    Sul mingi karp/kast alles kuhu see arvuti sisse ära mahuks?

     

    Ps, võid PM'e saata, mul postkastis ruumi küllalt.

  15. No siis iseenesest ju tore.. tõesti, vabandan veelkord :)

     

    Postiga muidu saata oskad? Ma vist ikka ise ei viitsi kohale end jookustada.

    Ehk oleks kindlam siis teha 125.- ja 125.- ? Sellessuhtes, et saadan algul pool.. ning kui kaup käes siis teise poole.

    Sobiks sulle selline varjant?

  16. Kuradi jama on veidikene.

    Sorry, ma sain palka veidikene oodatust vähem. Meil nagu 2x kuus palk - kuu alguses saab sula ja lõpu poole kaardile. Ma sain sula ainult 200.- kuradima ma lootsin ikka rohkem veidi.. ma oleks selle kõik sulle ära andnud siis mille eest ma söönud oleks pool kuud? :huh:

     

    Ma ei tea.. sa niigi kaua ootasid, võid minupärast kellegile teisele selle ära müüa, aga kui 20 on see veel sinukäes, siis ma teen sulle pigem ülekande ja sa saadad postiga..

    See on mingi nädal veel oodata, aga eks sa ise tead. Ma ise veidikene pettunud muidugi.

     

    Tõesti sorry..

  17. Ma sain viiendal juba kätte Meil kaks korda kuus muidu palk - kuu alguses saab sula ja lõpus kaardile.
  18. Põhimõtteliselt nädal siis veel ja teeb kauba ära.

    Sos, pole viimasel ajal steamis käinud. :)

  19. Ei tea, mulle alkohol miskipärast ei istu enam.. seega mällareid ega tsükleid pole üks poolteist kuud olnud. Muidu tavaliselt sai iga kuu üks nädal aega jutti pandud, nüüd enam peale kahe pitsi viina peale ei võta.
  20. Randa! http://ilm.delfi.ee/news/uudised/aafrikast-lahenev-kuumalaine-toob-jargmisel-nadalal-sooja-ka-eestisse.d?id=66022022
  21. Ainult maanteed pidi sõidangi, ma elan ju maal. Need 2 lihtsalt näited siin muidu, auto soetan arvatavasti alles kui load kätte saan, mingi detsember või jaanuar. Ette võib ju veits mõelda.
  22. 4.2 peaks mingi 12 vist sajale võtma? See ei tee väga palju kui arvestada asjaolu, et sõidan keskmiselt 20km päevas.. aka 5 euri. Kuus teeks see jah päris mõtlema paneva summa ~150€ ning hooldusega on nüüd nii, et tuttaval mingi 7 tükki neid mis lihtsalt seisavad, vajadusel saan sealt odavalt juppe. Kohe kindlasti ei võtaks see mul enamus palka.. Ehk soovitad siis midagi paremat? Vaevalt mulle midagi muud istub, meeldivad suuremad autod hea mootoriga, kilukarp on no-no, kui siis ainult 2004+ autod välimuse poolest, mida rahakott siiski ei luba. mmm.. no vaata kui ilusad nad on. http://www.auto24.ee/used/1302950 http://www.auto24.ee/used/626984
  23. Üsna lebo ots tundub olevat või mis? Kuidas palgaga on? Kui rohkem kui see mis ma saan siis suren kadetusest maa alla.
  24. Nii läbi olen endaga ikka, töö on raske. 5 hommikul ülesse, söök, kohvi, suits, söök kaasa, tiir netis ja ratta otsa 8.km väntama. 4 õhtul jälle ratta selga ja jõuad viieks koju (07.00 - 16.00 tööpäev).. see rattasõit pole veel midagi, ma olen kaatris lindi peal.. mis tähendab, et terve selle aja vältel sorteerin lindilt 5-20 kiloseid planke eraldi pakkidesse, mõõtude järgi. Koju tavaliselt jõuan siis 2 tundi ja kõik, silmad kinni ja ärkad mingi 5 hommikul ülesse, et kogu see jant saaks otsast alustada. Aga no mis teha, kui palk on see mis mulle lubati siis olen isegi rahul. Algul öeldi 400-800, oleksin 500 saanud (õpipoisina). Õnneks asi mul üsna käpas ning teen korralikult täistundidega tööd mille tõttu lubati 600-700€ kuus (oleneb tihudest) mis on tegelikult väga normaalne kuupalk.. mida kõike ma sellega ära ei jõua teha. Mõtlesin algul rollu osta tööl käimiseks, aga sitta - hakkan parem sügisel lube tegema ja ostan mingi seitsmese bemari perse alla või audi a8.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.