Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

supertupsu

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud supertupsu poolt

  1. Kuule kõõm, mida sa seletad? Mine mudi tissi, paks poeg.
  2. Ega jah, ma kogun natukene tõestusi aronilt JRISETHi kohta ning lähen menti
  3. Kettasse ajas, kui mingi lamp kõõm tuleb seletama mul PM, et ma häkkisin kuhugile sisse.
  4. Jah, just nimelt. Endine IP mile alt sa ddosisid.
  5. Ma ei saanud kuidagi seda teemat teha, sest ma sain banni ju tobu. Ja sa tulid ise sõimama mind, PM pealkiri oli "Oled kõva vend?" ning sisu oli umbes selline kokuvõtvalt "Noh tont, arvad, et oled kõva mees ja häkid serveritesse?"
  6. Kuule, tütarlaps. Sa ei tea mitte munnigi sellest teemast, mis meil praegu on Skyrimiga ja tregega.
  7. MA kirjutasin juba oma IP ülesse teemas, palun vaadake logid ja kõik kuradima asjad üle. Olen tavaliselt sees kasutaja "lodvee"ga. Ootan ikka veel JRISETHi vastust.
  8. Ma tunnistasin, et ma spammisin umbes kuu tagasi, kuid nüüd pole ma umbes kuu aega enam isegi minecrafti avanud.
  9. Mina ei kasuta clientides olevat Ingame PWN4G3. Ma kasutan tavalist.
  10. Jah, m6uk jutu järgi. Küberpolitsei tuleb järgi ja viib vanglasse, et sa spammisid.
  11. Ootan JRISETHi vastust selle DDOSi kohta. 178.33.226.176 on sinu vana kuningriigi IP. Jäid vahele DDOSER. Sind võib vabalt menti anda http://kuningriik.eu/index.php?action=full_shoutbox&page=283 siin tõestus, et see on sinu IP serveri ip millega sa DDosid. Homme menti kah arvatavasti.
  12. Igaüks kes teadlikult spammib peab olema karistatud kriminaalkorras, sinu jutu järgi..
  13. Siis peaks ju igaüks olema karistatud kriminaalkorras.
  14. Aga mina ju kurat ei tee seda! Ei, PWNAGE pole released ega leaked. Sellel on HWID peal. //See võib leaked olla, kuid sa ei saa mitte munagi teha, sest sul on vaja unikaalset HWID koodi, et see programm tööle läheks.
  15. Tead, mis see värk mõtles ikka? Spämmi teadlik levitamine ehk EMAIL postkastide ummistamine spämmiga.
  16. Ma ei ründa. Semicolon, 90.191.99.39 vaata logid üle, palun. Kas sa tahad öelda, et ma ründan sinu servereid? Ma pole mitte munagi teinud, pms 2 kuud tagasi tegin ühe väikese, jah.. selle tunistan ülesse. Kuid enam ma pole spamminud umbes 4 nädalat, kui aus olla. UP, Skyrim seletas ära, mis on PWNAGE ja DDOS.
  17. 178.33.226.176 on sinu vana kuningriigi IP. Jäid vahele DDOSER. Sind võib vabalt menti anda http://kuningriik.eu/index.php?action=full_shoutbox&page=283 siin tõestus, et see on sinu IP serveri ip millega sa DDosid. Homme menti kah arvatavasti.
  18. 178.33.226.176 ehk sinu endine kuningriigi IP. Jäid vahele kahjuks, DDOSER. Sind saab vabalt menti anda
  19. JRISETH ddosis mind umbes 3 tundi, jah. Täpselt! // Skyrim, pm pealkiri oli "Oled äge vend?". Sisu oli umbes sihuke "Noh tont, arvad et oled kõva mees? Häkid teiste serveritesse ja puha"
  20. Eitad kah veel, sa said mu IP ning ddosisid mind pikalt. Sealt alates sain sinult DDOSi, ega sina ka puhas poiss pole. Sa väärid ka niiöelda banni. Oled piisavalt inimesi DDOSinud, Aron123 jms. MA pole mitte kedagi DDOSinud. Sa ikka tead, mis on PWNAGE?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.