Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mees

Liikmed
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info mees'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 16.09.1991
  1. revo sina pane oma suu yldse kinni ja keri nahui siit foorumistj uba pange sellele saastale bannn!
  2. tra litst oli hea mind uuesti scammida ? putsi kyll pange sellele sita peale BANNN! JUBA! PUTSI KYLL TRA MIS VÄRK ON VISAKE NAHUI SEE PERVERT SIIT VAHVLIST TRA PEDE LASI mult 50.- yle pinni ostmisega oma uue msn-iga kuradi sita hunnik selline putsi kätte saan su löön su maha!!!!!!!!
  3. ostaksin ka 1 pinni addisin msn.i su juba:D putsiii kyll ei saa ma midagi osta yks sitapea lasi yle mult!!!!!!! ja nyyd mingi munn oli [email:28nq1te0]tupaschaku99@hotmail.com[/email:28nq1te0] putsi kätte saan peksan umbe ka kohe!!!
  4. no kui maksta ei jõua saada mulle postkasti 3 membu pinni või loobi msn.is siis !!! ja scammerite all on ka juba teksti nati...
  5. ahaa täis emo peaks rates veidi kommima ta pilte .D
  6. aha ha very funny putsi midagi siin foorumis teha ka ei või kohe hakatakse norima ja kiskuma vms. ime võmpa oma jutuga tõesti kurat tuled siia sitta suust välja ajama väga naljakas oo kus mees alles tegi nalja ahaaa mine putsi ytlen ma sulle selle jutu peale!!! edu sulel siis ema sul kahtlase mõtlemisega ja sa käi yldse putsi kurat ja ise võid 10a tatt olla . kurat ise oma arust suured mehed nyyd hea olla ? tulete tarka panema siia mingit nõu vms. ka kysida enam ei tohi kohe pannakse selline pomm maha et mul hakkab teist hale isegi... ise ajate sellist sitta suust välja et oma arust olete targad mehed.??? ja ment teeb selle 150.- kyll ja kyll kusjuures kurat kui te midagi ei tea siis pange oma suud kinni eriti sitt foorum elu aegade sitem yldse milles ma olnud olen kuna teistes vähemalt ei tuldud kohe nina alla õõruma ja narrima jms... sitta nagu teie. siin ERITI LAPSED OLETE ALLES!!! fuck off all ho was pm her shit! see foorum toob rohkem äda kaela kui aitab lahendada !!!
  7. siin on tõendid ei viitsinud ümber tegema hakata... =/ http://rsbot.faithy.net/showthread.php?tid=174
  8. selle jutu peale võta kurku ja ära tule läbustama minu teemat siin oma pasa jutuga ja selle acc-ga ma pole yhtegi itemit, exsp-i bottinud lohh ma lihtsalt logisin sisse botia et kiiremini saada tyrklane selline. ja kui sul soovi osta pole seda acc-d siis pista end põlema.
  9. revo kui sa ei suuda mulle raha tagasi maksta anna mulle 3 membu pinni. või: see viimane ylekanne oli vist mu ema kontolt koge matta kuna kandsin väikse õe arvelt mida hetkel ise kasutan(oma raha peal ja puha) ja seda ka et mul onu ment ja elab võrust suht lähedal (värskas). point selles et kas tasuks temaga rääkida, et äkki saab ta revo juurest läbi astuda ja eks siis näeb mis edasi saab. no ma usun , et selle scammi eest on võimalik suuremat raha trahvi saada või väikest vangistust ka (vähemalt nii palju tean kui palju koolis ment rääkis kui tarka juttu käis ajamas ) aga kas tasuks ära ? ja revo kui 3 membu pinni annad siis olen ka rahul.
  10. acc -l on peal rune full set ja rune(g) kiteshiled sula raha on 1,2m kuskil alghind oleks 200.- msn:rando598@hot.ee
  11. irw . mul on seal n0tpk.no-ip.org acc nimi rants ja jsr owns miks seda arvad et n0tpk ja ma sama acc ? ja raha võiks tagasi maksta või siis vähemalt osaliselt...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.