Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

stopz

Liikmed
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info stopz'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.08.1991
  1. #Viited: #Lyyrikad: Igavesti x3 --------------------------- Igavesti olla truu, S2rada sulle, Kui t2hed ja kuu. Igavesti m2ngiv pill, K6lada sulle, Olla sulle vein- ja lill. Igavesti hoida su k2est, et sa naerataksid mulle, et sul oleks tuju olekshea'sa'tead!? Igavesti... Kaitsta'hoida, sind- Lasta olla sul, et sa lendaks nagu lind. --------------------------- Justkui lakkamatu ojana, Sajab valusat vihma. Nyyd, kallis korruta see sajaga, Ja saad teada palju ma sind ihkan. M6tlen miks ma ei suuda, sinuta... Seda vihma poleks olnud kallis, Kui ma oleksin sinuga! Mul vihmapiisad... m00da p6ski alla veerevad. Vaid m6tted sinust kallis, peas mul keerlevad! Ma ei m6ista mida teen, kuhu l2hen, kuhu viivad mu teed. Tean et keen veel, tean et ootad mind eel! --------------------------- Igaveseks mu sydames- on [sinujaoks mul koht]. Igaveseks mu hinge j22ed sa, [sind] seal kallistan. Igaveseks su jaoks nyyd [j22n ma], - Olen igaveseks sinu ma
  2. Tere vahvel foorum Olen pikka aega olnud teie kasutaja ja postitanud teile nii mõndagi mis loonud olen, alustasin tantsuvideodega ja nüüd pakun teile muusikat mida ise teen ja ise laulan, minu viimane laul on hetkel koostöös Eesti Dj'ga kes kannab nime Commondore Boy. Tegime temaga koos seni igal pool läbilöönud laulu "Ära langeta pead" mis on suunatud kõigile neile kes on saanud löögi oma kallimalt või teatud põjustel pidanud ise talle ära ütlema, laulu sõnum on mitte kurvastada leida tee oma elus midamööda edasi liikuda. Me loodame et ka teile meeldib, viide:
  3. Selge, esimene(IBM) on hetkel ylekaalus
  4. Otsin omale uut läpakat netis käimiseks ja filmide vaatamiseks/muusika kuulamiseks. Leidsin Arvutiexperdi e-poest päris hea hinnaga masinaid. Kumba neist kahest teie soovitaksite? 1. http://arvutiex.shops.pipfrog.com/sulearvutid/ibm-t41.html 2. http://arvutiex.shops.pipfrog.com/sulearvutid/fujitsu-siemens-amilo-l1300.html Ootan vastust =)
  5. Tore laul =) Lyyrikad: Klaas puruneb, nagu purunevad nii paljud malestused. Ma magama l22n, nagu ikka seda veel ma sinuga teeks. Ma sinust m6tlen ja tean - sa seda pahaks ei pea. Ka siis kui huka sind vean, saa mulle andestad, tean. Joonas kuuled v2? -Jah mida? !Unusta ta 2ra!... Ei oska. Ma kyll yritan k6ike, kuid sa ikka ja j2lle keerled mul peas. Klaas puruneb, nagu purunevad nii paljud malestused. Kuid nad on teemandid mis j22vad ja saravad igavesti. Ma magama l22n, nagu ikka seda veel ma sinuga teeks. Ma sinust m6tlen ja tean - sa seda pahaks ei pea. Ka siis kui huka sind vean, saa mulle andestad, tean. Kuulata saab:
  6. Ilma naljata! Sinu võimalus kiirelt end väljendada! - Uuendused iga 2he päeva tagant! - Potensiaal saada hea tagasiside! http://www.uudis.net/ - Ole valmis!
  7. http://www.uudis.net/ -Liitu -Postita -Arenda
  8. stopz

    Vahva video!

    Youtube video, tasub vaadata!
  9. stopz

    Ilusaid j6ule!

    Ilusaid j6ule ja head uut aastat! - RasketStiili P2kapik on t2navatel! - Ouyea! * vahva kas pole:D?
  10. stopz

    Palun abi

    Head Vahvel.net Foorumi liikmed, olete mulle alati abiks olnud, Vahvel on t2nu teile saanud minujaoks k6ige usaldusv22rsemaks ja s6bralikuks foorumiks! Ma teen Kodulehte Shuffle Portaali =) Yksi =) Palun vaatake seda: StopBs Planet - Eesti Shuffle Foorum. Te sisse logida ei saa, aga palun visake pilk peale kujundusele =) Andke n6u, mida iganes p2he tuleb =)! Lugupidamisega, Joonas Kolostov.
  11. Kommentaare ?
  12. Oma sitta v6id sinna toppida, ise. tarkpea.
  13. :music: Iga endaarust 6nnestunud tantsu video promon ma 8 - 9 erinevas eesti foorumis. sellega saan ma p2evas kusagil 500 vaatamist. yle-yldse vahvel foorum on foorum kust tuleb k6ige v2hem negatiivsust. IMO on vahvel foorum yks v2hestest eesti foorumitest kus emokidid ei domineeri. =) :ty
  14. toredad inimesed =)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.