Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

glouphre

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info glouphre'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 27.02.1987
  1. võib-olla, et müüdud, homme selgub. ülekanne väidetavalt tehti ära.
  2. teise käkerdise kohta on pilt tehtud. atomik queen, seal al kharida duelling arenas. või see fishing noob? võiks küll ükspäev, hetkel purjutab. homme näiteks. nupogadi on nimi muidu. prayer oli üsnagi väike, väiksem ehk kui atomik queen-il. ei mäletagi täpselt.
  3. Ei, mängulustimise tuju runescape puhul on kadunud. Siin on ka pangas natuke kulda-karda. -- Keegi pole huvitatud? -- Möh. Veel kord üles.
  4. Ei, mängulustimise tuju runescape puhul on kadunud. Siin on ka pangas natuke kulda-karda. -- Keegi pole huvitatud? .. bump
  5. Olen 2a pokkerit mänginud. Rahamängud, blindid 0.1/0.2€ ja 0.25/0.5€ ja 1/2€ ning see soovitus on küll sitt. oleneb positsioonist, kas on suited, kuidas tõstmine on ning kuidas olukorda ära kasutada saab. ofc sitanikerdisega saab pihta vähem, ent siiski. pot oddsid ja win oddsid arvesse ikka.
  6. Digitaalloogika kodutööd oleks vaja. Kui käpp oled, saadan küsimused.
  7. Ei, mängulustimise tuju runescape puhul on kadunud. Siin on ka pangas natuke kulda-karda. Keegi pole huvitatud? :bump:
  8. Käkerdise võin niisama ka müüa. Oleneb mida pakutakse : D. Lisaks on miski teine käkerdis fishing 77ga veel.
  9. mis teeb miski ~350 EEK? oh ei, kui sellises summas pakkumised ka tulevad, siis võtab pigem müügikuulutuse maha. uurisin välismaa lehtedelt, kus on miski n-ö live support. seal pakuti 175-250$ erinevatel lehtedel. mis on aga sitt, on see, et peab ette käima ise ja seda veel kuhugi välisriiki ning seejärel ootama kohati nädal, teisalt jälle kaks kunaks nende lubati ära kantakse. Suvaline vastus: Üsnagi kahtlased on sellised leheküljed, eriti annab soovida nende kirjas kasutatav keel (vigu täis, lühendid plz jpms). Raha nii väga ka vaja pole, et 300 EEK eest ära annaks, aga eks see tudengielu ka väga 5+ pole : P. -- Samas, muidu, tänan pakkumast! (:
  10. 3rd age armory-t pangas pole. GE teeb müümise ostjale nii kui nii lihtsaks, et suurt vahet ei näe ning kuna soovin kasutajat müüa, siis memberiks tegema ei hakka. märkasin, et üks panga pilt oli korduv. midagi sellist on lisaks (black d hide-d ja shardid on midagi väärt, ülejäänud suht mitte) Lisaks, kui keegi soovib osta teema esimeses postituses mainitud kasutajat, võin anda ka sellise käkerdise kaasa (cb 79): Panga PIN-i pole, recovery questione ka mitte. Või võin eraldi ka müüa. Viimane suurt miskit väärt pole : P.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.