Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

fr0st

Liikmed
  • Postituste kogus

    562
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    100 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info fr0st'i kohta

  • Aste
    Krõbe Vahvel
  • Sünnipäev 09.10.1992

Kontaktid

  • Veebileht
    http://www.neko-kun.net
  • MSN
    hirohata@japan.com
  1. Pole rääkinud kordagi, et olen hea. Kui olen siis näita tõestust või ole vait ja ära mõtle asju välja.
  2. Mix haletsusväärne, kui tahate kasutada siis ostke see endale, nemad peavad ka mllegi pealt teenima. Kõva gfx mastana peaksid ju aru saama. See teeb välja sama nagu kellegi töö rippimine.
  3. Aa kas see pole mitte see eesti kunagise graafika foorumi omanik, mille ma kinni lasin vBulletinil panna, sest kasutas nulled-scripti? Selleks vist nii kuri ongi Sunday ära ole pahane, et teie kallis foorum hävines ja sinust ja su haledatest peppu poistest parem olen. Keep making signatures masta!
  4. Kavatsed igat typot mul ette teatada, mix reostad teiste teemasid oma idiootsusega? Üritan teist inimest aidata ja sa hakkad lambi koha pealt paukuma? Kirjutan kiiresti ja ei viitsi vigu parandada, mul muud tegemist ka. Pealegi on mu põhi keel inglise keel, teine keel alles eesti keel.
  5. Järjest idiootsemaks ja naljakamaks teie postid lähevad. Kenti jube ütlesin, et millalgi hiljem kui aega tekib postitan, ära pane tauni ja loe mu postid läbi enne kui vastad lapsuke Switch pole vastu rääkinud, üritan lihtsalt inimestele selgeks teha, et nad said must valesti aru. Aga palun sellist idiootsust nagu sa kirjutad, ära siia postita. Ma ei taha ennast põlema panna ja ma arvan, et mu tase sinu omast kõrgem
  6. Rough sketch mu praegusest inspirisatsioonist, kui midagi meeldib, aga natuke teist moodi teha anna teada. Mul inspirisatsiooni kõik töö ära võtnud. Kuna mainisid rahvus elemente, siis mõtlesin kohe Rukkilille peale ja võtsin selle õie osad. [spoiler=rough sketch]
  7. Rasteris(photoshopis) teed sellised logod valmis nagu vectoris sama puhtalt ja sama keerulised? ( Kõige parem küsimus, kas ka sama kiiresti ? Selleks läheks elu hobujõuga arvutit vaja). Vector > Raster, kuigi kasutatakse Vectoris ka rasteri effekte. Ma vaatan, et need signa vennad veel suuremad jutumehed. Tehes firmas tööd, õpid sa palju kiiremini ja paremini kui kuskil koolis või ise tehes. Mul on siin õpetaja ka kes ikka vahetevahel käib abis.
  8. Kas sa inimene palun loed, et mul kõik selle ajasees tehtud tööd kadunud. Mul pole tööl aega kirjutada, kirjutan kiiresti ja vigu ei kontrolli. Ma ei saa näidata arenemis pilte, kui mul pole neid alles kulla inimene. Kui raske on nii lihtsast asjast aru saada?
  9. fr0st

    Paint.

    Sa ei viitsi enda creditse kirjutada, nii, et kirjutad teiste oma? Kui sul seda fonti pole siis kuidas see credits sinna alla ikkagi sai? GraakiaMeisteri Buggati real versioon peaks see olema siis, liccalt mõned värvid sitasti muudetud. Ja see kes selle joonistas peaks olema prantslane, kui ta pildid TinEye-st läbi lasta on kõik erinevatelt linkidelt võetud.
  10. Sõna GraafikaMeister saab ka kasutada inimese kohta kes teeb graafikat, mitte ainult inimese kohta kes on ekspert. Minu arust kvaliteet nimi inimesele kes tahab graafikaga tegeleda ja seda harjutada.
  11. Ma võin proovida kui mingit inspirisatsiooni tuleb, aga mida see Lusmägi peaks tähendama või kust see sõna tuleb?
  12. Aitähh, et andsite mulle, töö kaaslastele ja sõpradele naerda siin, lugemis oskamatud inimesed. Lootsin, et tuleb keegi ja näitab välja selle mida keegi teist lugeda ei suutnud. Kui oskaksite lueda, et see 9 aastat graafikat mis kõik kõva ketal oli lasti mööda taevast ja absoluut kõik asjad kadunud. Nüüd ütle mulle mõni firma mis oma lehel või postil hoiab disaini mis on olnud üle 3 aasta? Kui keegi siia normaalse lugemis oskuse ja mõistusega tuleks oleks ka päris normaalne. Kui tahate mu Coreli töösid näha, pean neid hakkama print screeniga tegema, sest suured logod laevad elu aeg siin ennast lahti, aga pärast teen pilte neist vector failidest koos kõikide curvide ja asjadega, nendele kes mind ei usu. Need teie nn "rate töötlused" on tegelikult Photo Retouch ja nendest saab üle maailma päris magusat raha. Kui te ei taju mis asi on Photo Retouch ja ei oska seda hinnata siis oma madal mõistus palun jätke enda teada, mai viitsi mingit garbaget lugeda. Miolale nii palju, et kui sa teed Photoshopis vector faile vabalt valmis mis ei tulevad ilusad trükkides, siis ma söön oma mütsi ära ja maksan su trükki arve kinni. Fail peab olema vabalt suurendatav ilma kvaliteedi kaotuseta. Nüüd ootaks mõnda inimest kes midagi jagab ka sellel alal
  13. Postitasin lihtsalt kõike mida olen vahepeal teinud, kui ei meeldi siis pole ju mõtet vaadata ka Sooviksin siis ikkagi produktiivset kriitikat, mitte kadeduse kriitikat.
  14. Te pole väärt, et mu tõid näha LOL
  15. Inimesed kes siia postitavad ei jaga foorumite tegemisest mitte midagi vist. Palun ärge postitage kui ei jaga matsu välja ja OP ära kuula neid. Õpetan äkki teid natuke mida tähendavad sõnad "Webmaster" ja "CEO"? Enamus kuulsad ja vanad foorumid alustasid freeforumsi peal. Tasuta foorumid on hea alustamiseks riskantse projektiga, kui sa ei taha oma raha tulle visata. Kui teed normaalse foorumi tasuta süsteemi peal, küll sealt saad edasi areneda enda domeeni ja hosti peale. Paljud kuulsad graafika foorumid alustasid küsides abi teistest foorumitest, võtes ette gfxforums.net näiteks uusimatest. Aga see on tõesti õigus, et GFX foorumit suureks teha praegu on peaegu võimatu.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.