Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

gl0ry

Liikmed
  • Postituste kogus

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info gl0ry'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 23.09.1993
  1. Nujaa..maitse asi .mul pole tehtud algelisemaid auto töid ette näitamax :/
  2. Julgen vastu vaielda ..Autodest annab ka kunsti aretada:
  3. xx... R.I.P gl0ry...ma teadsin,et yhel päeval vahvel tapab mu
  4. Peale eelmise isiku avatari vaatamist yritasin vaadata päikse poole ja pimedaks jääda. R.I.P Gl0ry 18.09.2011
  5. Mis värv sinna sinu arust paremini lähex?
  6. Ma ei tegele nende uue aja signatuuride mõistega et viska stockile või renderile peale paar c4d-d ja effekti ning pane mingi "arial" kirjastiiliks. Ja lõpuks venita mingi lightning välja. See on liiga tyypiline ja ebahuvitav. See poleks minu jaoks enam kunst kui ma midagi teistsugust ei yrita. Ära saa valesti aru, ma saan aru su kriitikast ja ma nõustun sellega, aga sa peaks enne kuulama miks ma tegin selle signatuuri nii nagu see on ja siis jään ma su uut argumenti ootama: Värvivalik:Terve värvivaliku mõte oli muuta see pilt kaheks ja tuua siise väike müstiline effekt, mis selgitab ära just nende kahe värvi valimise. Mul oli vaja midagi heledat aga sealjuures värvilist mis tydrukuga bg-l kokku läheks. Ma ytlex et need värvid sulanduvad omavahel päris hästi. Border:Ma siin yritan pingsalt aru saada mis borderil viga on aga ei leia mitte midagi. Saad sa mulle öelda mida sa nn. sitta borderi all mõtlesid? Pildi flow: Ma kasutasin kahte erinevat effekti mõlemal pool tydrukut ja valgustasin näol teatud punkte kaasaarvatud silmi, et esimese asjana hakkaks sulle silma tydruku nägu. Mõlemate effektide nurgad kanduvad nii et effekt põhimõtteliselt teiseltpoolt tulles sulatab selle eelneva effektiga kokku. Font: Minu arust on font väga selgelt loetav ja arusaadav ning läheb pildi teemaga häsyi kokku ja on piisavlt välja toodud kuid mitte liiga välja toodud- PS!Sinu postitus on täis kriitikat aga ykski punktidest mis sa välja tõid pole ära selgitatud ning ma oleks väga tänulik kui sa need punktid väla tooksid. Ma aksepteerin konstruktsiivset kriitkat mitte nsm. "see ja see on sitt".Jään vastust ootama. Keep it going.
  7. gl0ry

    Gl0ry on tagasi.

    Vb. mõned vanemad olijad võivad mind veel selles sektsioonis ära tunda. Igatahes, ma alustasin uue stiiliga täna. Siin on yks näide siis: XD
  8. awwwh,,,krdi natsid x_x Ei, ma igatahes Ghana poolt
  9. Naq supertupsu juba mainis, pea lõuad laps..see on ta esime pilt. Ma soovitan hakata sul tutorialite järgi õppima...selle käigus õpid toole kasutama, pilti adjustima jne. http://photoshoptutorials.ws/ Siin saidil päris palju häid tut-e.
  10. Häbi sul olgu ....Ei tgltm suht norm ju ..ma thatsin liccalt olla sama lahe kui teised.
  11. Vallee 4 tykki siin Ma olen vähem kordi oma jalaluud murdnud (0)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.