Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

DjSkca_

Liikmed
  • Postituste kogus

    187
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud DjSkca_ poolt

  1. Räägi täpsemalt, millisena sa seda logo ette kujutad, mis tekst peale panna jne.
  2. Bump, ostes 20€'ga saab selle kasutaja kauba peale: http://vahvel.net/showthread.php?157360-Combat-173-main
  3. bump, annan 20€ga kohe ära, kuna 40m enam pole.
  4. OK: 10€ Soovi korral palun saatke siin PM, kuna ei kasuta MSNi vms.
  5. Müüa account nimega Ema, mis oli algselt skiller ja millel olen esimene omanik. Müügiks läheb, kuna enam ei mängi ega tõenäoliselt ka hakka mängima. Mingeid rikkumisi ei ole - pole kunagi bani ega mute saanud. OK: 20€ Ostes 20€'ga saate selle kasutaja kauba peale: http://vahvel.net/showthread.php?157360-Combat-173-main Soovi korral palun saatke siin PM, kuna ei kasuta MSNi vms.
  6. ~198, 16a
  7. Nõustun Siin mitu korda välja toodud sült mulle küll meeldib, eks võibolla oleneb ka valmistajast.
  8. Nüüd võid tõesti teema kinni lasta panna, sest vaadates teisi selle hinnaklassi arvuteid sellest paremat pakkumist ma nüüd küll ei usu et tuleb (kuid samas arvasin sama ka enda pakutud delli puhul ) Asus ka veel, mida võin oma kogemusest tõeliselt soovitada - delli pole ise omanud.
  9. Turbo ongi see sama 2.5-3.1ghz, see on dellil ka olemas, lihtsalt pole sellisel viisil kirja pandud. See tähendab, et vajadusel läheb protsessor automaatselt kiiremaks, seda kuni 3.1ghz antud protsessoril.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.