Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kryzu

Liikmed
  • Postituste kogus

    96
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Kryzu'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 15.12.1993
  1. Rendi osas olen ma väga käpp. Müügi osas, peame rääkima;)
  2. OS - 64bit CentOs 5.5(võib olla 5.4, vahepeal proovisime mingit gameservers kernelit, aga kui jaanuaris nö. formati tegime, siis seda ei pannud) CPU - Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 http://ark.intel.com/products/33924/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9550-%2812M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB%29 4GB RAM 500GB ketast(Ausalt öeldes ei ole ma kindel ,et ta suurem pole. Pole kunagi probleeme tekkinud, et full;) kettad ei maksa ka tänapäeval suurt midagi ) switchide jms stuff mul peas ei ole. Täpselt ei oska öelda, aga oma ~30 CS serverit hostisin parimatel aegadel vast korraga, samas CPU-d üle 75% laskmata.
  3. Sellepärast lülitasingi ennast mina sellest annetusprojektist välja, et mitte petta inimesi.
  4. Rainer ongi pisut naiivne ning arvab, et kui esimese kuu raha annetustest ja oma rahast kinni klappida, siis teiseks kuuks server punni rentida ei ole mingi probleem. Ei ole probleem, aga et koguda kokku ka järgmise kuu raha, see on probleem:)
  5. Rõhutan, et antud annetused ei ole P6lva.eu jaoks, vaid see on üpris teemaväline, Raineri enda jaoks, selleks, et tema saaks enda äri käima lükata. Jah, kaudselt VÕIB see ka mõjutada P6lva.eu servereid, aga kindlasti mitte otseselt. Annetus ei sobi siia teemasse, selle kohta võiksid teha eraldi teema, kui soovid.
  6. Nii. Levib palju kuulujutte, seega ma räägin kuidas asjad on. MINA ei hakka kindlasti mitte, lähiajal, ega näe ennast ka tulevikus, sebimas serveritega, neid rentimas või avalike mänguserveritega tegelemas. Kuna ma ebaõnnestusin leidmaks asjalikke serveritega tegelejaid, võtsin füüsilise serveri(mis on mul välja ostetud, hetkel kasutuseta) majutusest maha - raha edasi majutamiseks puudus. Rainer pakkus välja, et maksab minu eest majutuskulud ning mina pakun talle selle eest suure osa füüsilisest serverist. Miks minule see plaan meeldib? Sest seljuhul saaksin ma püsti panna kasvõi mõned P6lva.eu serverid, mis inimestele meeldis ja mis populaarsed olid(MC?/KZ). Kahjuks on minu ajad mänguserverite haldajana läbi, kuid olen avatud uutele tegijatele ning olen aldis neid toetama.
  7. Viimased 4,5 kuud olidki vanad(enne dets. 2010 kasutatud IP-d)
  8. Olen viimase 5 kuu jooksul pannud ametisse üle 6 erineva potensiaalse uue peaadmini. Siiamaani ei ole keegi oma ülesandeid eriti kohusetundlikult ja entusiastlikult võtnud.
  9. MSNi kasutaja highfive361@hotmail.com esitab ennast Soulina. Olgu mainitud, et õige Souli MSN on highfive316@hotmail.com.
  10. Kryzu

    M: 50m - 20€

    BUMP! 44m - 17€ eest PAYPALi ja panga kaudu müügis.
  11. Hei! Nüüdsest võtame admineid vastu ka PayPali kaudu. 2€ - 1 kuu immunityadmin ükskõikmissuguses serveris. 1€ - 1 kuu VIP ükskõikmissuguses serveris. 2€ - 2 kuud tavaadmin ükskõik missuguses serveris. Soovi korral võta ühendust Kryzuga(foorumis,steamis,MSNis). Raha saab lihtsalt kanda P6lva.eu foorumis ANNETA nupu kaudu. Rõhutan veelkord, kõik paypalil ringlev raha läheb AINULT kommuuni arendamisele. Parimate soovidega, Kris-Gerhard 'Kryzu'
  12. Müstiline, sest need failid on FASTDLis olemas ja kui ma nad lisasin, laadisid nad hetkeliselt:/
  13. Mis modeleid kaua laeb? Ei ole täheldanud fastDLis puuduvaid modeleid.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.