Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mummel

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    76
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud mummel poolt

  1. scammisin fake msniga rs kasutaja:miki0007 ja vahvli acci:mummel scammimiseks kasutasin msni:heavy_1s_best@hotmail.com tahan bannl!!!!!!
  2. ei soovita vahetada!need accid on scammitud
  3. sc2mmer: [email:39rymy8o]ttyyp25@hotmail.com[/email:39rymy8o]
  4. kui v2ga soov on lisa msni ja lasen sl k6ik asjad üle kontrollida jne siis n2ed k6ike!!! up.
  5. müüa siis : miku0007 total 1503, mining 86 K2IN ETTE ...:::KIIRE:::... msn: [email:xyqcz2bc]sten1993@hotmail.com[/email:xyqcz2bc]
  6. okey matu tyvm ma ootasingi vastust kas mujalt ei saa seda kui e-maililt aga jh nh midagi teha ple ty!!
  7. saan saan!!! viimati tegin kaardiga!!! ja see kri tuli küll-emailile agayksp2ev l2ksin hoti v6tsin selle arvutisse salsvestatud kasutaja ja parooli aga kogematta l2ksin klaveatuurile pihta ja vajutasin vale parooli ja panin ise et salvestaks 2ra;D ja nii ei tea enam e-maili parooli et 2kki oleks see e-mailile tulnud kood saada kudagi rs-i lehelt vms?
  8. kui sa membveriks teed!!!! siis sl ei tule ühtki kirja e-mailile??? TULEB JU!!!! ja see kiri sisaldab mingit koodi mis aitab meest tagasi saada jne! njhnh siis kyll endale tulnud neid kirju e-mailile küllaga!!! aga lihtsalt tahan acci myya aga enamus v6llid tahavad seda koodi mis tleb e-mailile ja endal ple e-maili parooli!!
  9. muidu tleb ju p2piks tehes kood e-mailile!!! kui hakkad kasutajat tagasi v6tma jne siis seal v6imalik panna p2piks tegemis kood mis on tuld e-mailile!!!! toome lihtsa n2ite nh sa hakakd kasutajat ostma!!! siis sa tahad essasid passe, salakaid ja membuks tegemis kuup2evi ja seda koodi mis e-mailile tuleb!
  10. okey ty!!! e-maililt saaks ju!!!aga nh selles probleem ongi et parooli ei tea E-maili om:D!
  11. lol :Dnh kramuse kui memberiks teed seal paned e-mailid jne junnid e-mailile tuleb kood kui oled memberiks teinud!!!! see aitab kasasa kasutaja tagasi v6tmisele jne!!! !
  12. mai m6tle seda pinni millega membuks tehakse vaid seda kui oled membuks teinud ja siis tleb vaata e-mailile pinn!!! kuna e-maili parooli ei tea siis ekki saaks rune lehelt? nh mingi fucking membu kood tleb kui oled memberiks teinud!!!
  13. tere kui ml on e-mail meelest l2inud kas runescape lehelt kuskilt annab leida membuks tegemise pinni??
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.