Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

onupeetrus

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    305
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud onupeetrus poolt

  1. Ma räägiks sinuga homme lõunal. Hetkel palju tegemist. Oleks vbla isegi huvitatud jagamast ,sest ise eriti aktiivselt ei pela. Kasutaja 2031 total. // Edit: Lisa [email:2s699b37]Tzeuzzz@hotmail.com[/email:2s699b37] Räägime homme
  2. Modkom. Tühjenda oma Pm kasti. Saadaks sulle Pm-i.
  3. Lisasin sind. Saatsin Pm-ina ka oma MSN-i. ---------- Post added 11-10-11 at 23:58 ---------- Ikka ootan vastust. ---------- Post added 12-10-11 at 17:14 ---------- bump !
  4. Mul lagi kahjuks 20m . Tänan pakkumast.
  5. onupeetrus

    O: IDung Pro.

    Ostan siis IDung Pro. ( RSbuddy) Hinnaks oleks 20m või 6€. Jätke oma kontakt siia. Ette käin ainult inimestele kes tunduvad usaldusväärsed.
  6. Ostaks 25m. Lisa [email:fhxyd9ww]tzeuzzz@hotmail.com[/email:fhxyd9ww]
  7. Lisasin.. Ostaks ühe. [email:27psnk1p]tzeuzzz@hotmail.com[/email:27psnk1p] ---------- Post added 05-09-11 at 10:25 ---------- Ostsin. Kiirelt nagu alati.
  8. Usaldusväärne Olen ennemgi temaga tehinguid teinud ! Soovitan !
  9. Ei leidnud siit alafoorumist kohta kuhu need authid panna tuleb + millise programmiga need töötavad(nt. epicbot vms). Oleks tänulik kui keegi pm'iks mulle lingi või seletaks lahti. / vabandust kui vale koht.
  10. Ankeet kui soovid Osa võtta: 1. Irc chat : Ei ole kusagil Irc chatis. 2. Rs Account name : C0mbath3ro 3. Combat level + Dungeoneering level : Cb 133 / dung 54 // Total on 2184 ( peaks saama kõik uksed lahti ) /// Saaks dungida täna õhtu poole
  11. Väga kena kasutaja Soovitan müüa välismaale. Eestis sa head hinda ei saa. Ära võta seda kui spammina . Pakun 35€ // Ilma santata
  12. Sa ütled ,et Hon ei arene? Vaidlen sulle vastu, Hon uuendeb ka väga tihedalt...Pidevalt tuleb uus update. Lol on tehtud nii kergeks. Seal ei saa denieda, vajutades mingit tähte saad koju teleda ja gameplay ei anna võrreldagi Hon-iga. Mina suppordin Hon-i täiega Tegime sõpradega oma clan-i ja funnime koos pidevalt. Kellel huvi pelada koos, siis lisage AnubisRa
  13. Nüüdses Rs-is on raha teenimine kergemast kergem. Pole ime kui millid nii soodsad on. Ise pole küll ostnud ,ega müünud mille ,aga võrreldes raha teenimis võimalusega on arusaadav ,et raha nii odav on.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.