Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mihkel L.

Liikmed
  • Postituste kogus

    77
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    158 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Mihkel L. poolt

  1. ~~ Video's: ~~ ~~ Kuidas võtta kontakti: ~~ Naudi tasuta IRC chati #the_rising SeersIRC 'is [/server -m irc.seersirc.net] siis /join #the_rising PM mulle foorumis / ingame [RSN: al cah0lic] või mõne teise TR memberiga, nad on õnnelikud kui saavad aitada sind. Ära unusta vaadata meie foorumit: forums. Ja lõpetuseks, kui oled ingame külasta meie avatud CC: "Tr open chat"
  2. Pkle saavad köik 100+ combatid! Kuupäev/päev/kohtumispaik: Pühapäev, 11.märts World 120 @ EDGE Kohtumise aeg: 19:30
  3. Juhtkond tegi head tööd ja sai teada, et meie rivaalil Green Clawil on täna pk. Tegime siis foorumi teema. Kiirelt saime kohale 10 inimest. Juhtkond muukis, tuhnis, mõllas aga ära tegime. Saime maailma teada. Jäime neid RDG ootama. Lendasime kiirelt peale. Kaklus algaski. Kuid kauaks küsid Sina? Vaid 5 minutit. Siis oli nende liikmed kõik surnud või laiali jooksnud. Kurb. Uskusime, et nad ei lõpeta veel. Juhtkond teeb tööd. Said worldi teada. Membergates lendasime otsa neile. Jälle ülekaalukalt võidame neid ära. Ei kastea kauem kui esimene lööming. Nemad lõpetasid. Meie otsisime suured maailmad läbi, ei leidnud kedagi muud ülesse. Lõpetasime siis ka meie. #1 Starting: MV: 30 opts (10 liiget) GC: 24 opts. (8 liiget) Ending: Mv: 33 opts (11 liiget) GC: 0 opts - jooksid/surid ära. ( 0 liiget) #2 Starting: MV: 39 opts (13 liiget) GC: 27 opts (9 liiget) Ending: MV: 39 opts (13 liiget) GC: 0 opts Jooksid/surid ära. (0 liiget) Mõned pildid: Ending:
  4. Klann on suvepuhkuselt tagasi. Liituge.
  5. Juhtkond võttis otsuse, et asja tuleb veelgi tõsisemalt võtta. Eestit on vaja näidata maailma tasemel. Selleks aga kutsume välja uusi liitujaid, et aitaksite kaasa lüüa maailmas suuri laineid.
  6. Meil on uus foorum: http://s4.zetaboards.com/Ambrosia/index/
  7. Kuule, sellejaoks on meil foorumis selline asi nagu " õpetused ". Me oleme kuu aega kuskil lahti olnud. Kui sedagi. Me pullisime 33'st 27 kohale.
  8. 10.03.2011. Meie Liider sai meile war. Full out ja matched fight clanniga Thunder Gods. Fullout. Starting: Ending: Matched. Starting: 17:17 Ending 11:0 (meie võit) Peale seda läksime wildi, et otsida meie rivaali Smite unit ülesse. Kahjuks neid polnud. Siis leidsime Eestlaste cc clani ülesse. Tapsime nad kiirelt ära. Siis saime Soome suure clanni Northern Gods peale. Me hoppisime kiirelt ja alustasime uuesti oma pkd. Kuid ei leidnud vastaseid ja endisime.
  9. Aga kus neid pk kogemusi saab kui mitte pkdes?
  10. Kus tankima õpitakse? Ikka pead ise läbi kogema ja harjutama. Eestlastel on vähe skilli lihtsalt pk koha pealt.
  11. Me vöime returnida. Returnime kiirelt kohale. Saame pähe vöi vöidame vahet pole. Nii kui teil on ending pilt tehtud vöime hakata teid pilema. Siis tekib kaklus Uncapped, unplanned. Lihtne.
  12. Kahjuks ei olnud liige klannile lojaalne ja sai kicki.
  13. Pühapäevane pk. Sain teada, et smite unit pökib. Alustasid küll massi poolteisttund varem kui meie. Meid ei huvitanud see. Saime kiirelt teada nende worldi. Logimise pealt said naid eelise. Kiirelt tegime regroup. Saime nad uuesti kätte. Saime oma tiimitöö kiirelt tööle ja alustasime nende clearimist. Ükshetk nägin, et nende mainepile on shit. Nad alustasid regroupi mossis. Võit meie. :) Saime uue kakluse. Samakiirelt said cleared. Ty for free rune. :P Lõpuks saime aga suure leedu clanni peale ja löpetasime. Video tuleb ka homme. ---------- Post added 28-02-11 at 14:22 ---------- Ambrosia Vs. Smite unit
  14. Btw. Tapame selle valge täpi ära. Temal on aga mingi teami/clanniga. Tulevad meid huntima ja saamegi wari.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.