Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Razen

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Razen'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 11.04.1993
  1. Homsest läheb müük lahti!
  2. Tegin esialgse hinnakirja ära. See kinnitub hetkel ja jääb püsima.
  3. Ikka jah, pole jõudnud kirjutada veel sellist hinnasuhet ostetava koguse suhtes, sest pole veel kindel mis hinnaga asjad liikuma hakkavad lõppude lõpuks.
  4. Ei ma usun, kuid juba need autobotid vms, kuidas neid nimetatakse(ise ei kasuta..)ümber Yew treede jne. Raha on tõesti rohkem, kuid jah, asja ei saa siis langeb ka hind vastavalt vajadusele. w00tt: Kui see nii oli, siis tänud!
  5. Edu vaja. Ja palun jätke sellised laimava sisuga kommentaarid endale. MÜÜN SELLISE HINNAGA NAGU ISE TAHAN. Meil on vabaturg. Pole koodeksis kirjas, et ma pean müüma 1 EUR või naeruväärselt isegi 0.5 EUR. Muidugi on raske müüa sellise hinnaga, aga vaatame natuke aega tagasi (loe 3a) Mis hinnad olid siis ? - Ligi 50 krooni. Aeg muutub, aga rs coins on siiski coins'ks jäänud. PEACE!
  6. Jep. Ja muideks see alguse värk see 1EUR per mill. Kõik loodavad ruttu saada ainult raha. Ja muideks care_ vms kes sa oled, 810 EEK EEST EI SAA SA ÜHTEGI KASUTAJAT MILLEL 500m peal ja MAXED SKILLS! Korruta ca 0.8 USD 1 milliga, siis saad teada palju sulle makstakse ainuüksi selle raha eest mis accil + account raha. Sa vist pole kursis päris. PEACE!
  7. Stock: 500 M 1M - 0.99 € Pank: Swed, SEB Käin ette vaid 30+ tehingute puhul Nimi: Mario K Maakond: Võrumaa Linn: Võru Müük läheb käima TÄNA!! (01.02.2011)
  8. Täpselt, meil samamoodi arvutid töötavad, aga samas peaks tegema arvutitele siis nii, et vahetunniajal arvutid välja lülitatud, kuid millega pakun enamik ei lepiks. Arvutid on tõesti üks vooluvargaid, aga nendeta ei saaks . : /
  9. Tere foorumlased ! Tegelen siis koolis sellise projektiga , kus tuleb teha kava ja teostada ( Teostada , mis võimalik ) elektri -ning vee säästmise kohta. Endal käib siit ja sealt läbi mõtted, kui teadagi on väga raske sellised asju teostada. Võib olla oskad just Teie mind aidata ja pakkuda välja erinevaid ja vajalikke säästmis ideid, justnimelt vee ning elektri kohta . Kindlasti arvate , et mis Teie sellest saate , kui mind aitate aga tegelikult on see kõik vajalik ka teile õppigem elama praeguse kriisi ajal! Oodatud on kõik ideed ! Iga samm viib lähemale võiduni. Mario.
  10. Esimene mõte, mis pähe lööb on : TÜMPS . Nagu oleks tegu mingi rullnokaga , kellel dNb ja Trance 24/7. Või meenutab see ta isiklikku eesnime. :]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.