Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Oddd

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Oddd'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 11.08.1989
  1. Olin ennem combat 120, sain afkida slayerit jne, nüüd sellega peetis sest olen 195. Lisaks on mul madal prayer mis pmst tähendab, et ma ei tee mitte emmigi kuskil ja teiseks on mul summoning 2 Ma ei näe põhjust jätkata.
  2. Ma tahaks nüüd sinu mälu veidi turgutada ja panna mõned faktid paika. Runescapet ei saanud sina kindlasti mängida ennem 2001 aasta detsembrit kui sedagi, samuti ei olnud Runescape esimeses versioonis (Tänapäeval Runescape Classic) mingisugust (g) armourit. Runescape 2 aga tuli 2004. Võiks veidikene mõelda ennem kui kirjutama asutakse, ja kui mõelda ei viitsi siis oma valede maskeerimiseks võiks vähemalt ajaloo wikipediast kopeerida. Mänginud sina tol ajal ilmselt ei ole
  3. Tundub, et selles foorumis vähemalt jääb asi sinnapaika...lootsin vähe intelligentsemat vastukaja siin.
  4. Jep see pilt on mingi ülivana ka. Aga okei kui te nii paranoikud olete siis... http://img134.imageshack.us/my.php?image=vahvelef4.png Ühes teises foorumis on kirja pandud ka võimalikult täpselt selle accounti ajalugu, võin teile privaatsõnumis saata selle lingi. Ja noh selle usaldatavuse koha pealt ma ei tea kas keegi kursis on aga nii paar suve tagasi ma kardan, et olin Eesti kõige suurem millidega varustaja üldse. Kaubaks läks mitte kümneid ega sadu miljoneid vaid miljardeid. Kellelgi mingeid pretensioone ei esinenud ja ühtegi jama ei tekkinud.
  5. Msn saadetud privaatsõnumina.
  6. Hetkel ma ei viitsi enam minna Rs-i, võin homme seal mingi tõendava pildi teha. Stats siin muidu.
  7. Ei ma pole kohe kindlasti huvitatud mingist muust vahetusest kui ainult raha vastu. See mäng ammendas end minu jaoks ikka väga ammu aega tagasi juba. Pealegi su kasutaja on pehmelt öeldes üsna mõttetu ju, mis kasu minule sellest oleks?
  8. Ma nüüd ei tea kas keegi siin praegustest inimestest mind üldse kunagi teadis või midagi kuulnud on aga jah, majandussurutis on ja raha on vaja ning kätte on jõudnud hetk müüa maha oma RS kasutaja. Kasutaja nimi on Yksix ning see on tehtud kunagi aastal 2002. Pikemalt ajaloost siinkohal seletada pole mõtet, kõik pikk jutt on kunagi kirja pandud ja näha saab seda mulle pmi saates, sest siin vist tsenseerib foorumi nime ära. Olen accoundi ainus omanik ja peaksin teadma ka kõiki reqe ja asju, need saab loomulikult kaasa ja kes teab siis tegelesin mingi vahe ka RSi miljonite ja kraami müügiga ja seetõttu peaks ka minu usaldatavus olema kahtluse alt väljas. Peale accounti ära müümist vastutab selle eest täielikult uus omanik ja mingisuguseid scamme ja asju minu kaela veeretama tulla pole mõtet. Accountil on peal kõikvõimalikud bunny earsid, vikatid ja peaaegu kõik muud holiday itemid ka vist, mõni võib puudu olla. Pangas sisaldub ka kraami kuid selle reaalsest väärtusest mul väga aimu pole. Lisaks vähemalt siis kui viimati mängisin, ehk siis mõni aasta tagasi, sai logida ka RSC-sse, kas ka praegu saab, selles pole kindel. Ühtegi black marki charil pole täiesti green zones oli, tsekkisin just. Quest points on 180. Praegu veidi tähtsusetu fakt veel, et kunagi oli kasutaja ka eestis #1 Strength tabelis. Hinda ikka tahan veits, eks pakkumise käigus annan teada kui minujaoks sobilik hind peaks tekkima, midagi ulmelist ka ei nõua loomulikult aga sobiva hinna mitte tekkimisel jääb account mulle. Alghinnaks võiks olla 500. Panga pilt ka http://img142.imageshack.us/my.php?image=yksixpankcq8.png Samas on müüa ka üks hp 9 account, millel attack 5 vist. (Tegelt on mul ka üks hp 9 char millel att 27 kuid see vist kahjuks bannitud) Sellel ma suudaksin ilmselt tuletada meelde vaid passwordi, midagi muud tal polegi olnud kunagi. Nimi oli sellel vist äkki Papist Poiss.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.