Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

RSastronaut

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info RSastronaut'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 09.07.1990
  1. lugege tõesti teemat.hetkel pole siin ühtegi asjalikku postitust ainult spämm.ei taha mingit vahetust ja ei tee mingit pilti,jo ma olen siin,milleks?näed kasutajat ise rsis kui on soovi.
  2. jap.suht palju kbd peab tapma,et neid saada tbh.esimese saamiseks läks üle 100 kbd.
  3. müügi põhjus on quit.olen see p2p kuu jooksul kaotanud umbes 30 mil raha ja isasugune mänguisu on kadunud. quests: desert treasure lunar rfd kuni rune gloves qp 144 statsid peaksid rääkima enda eest.see kasutaja on bounty hunter pker ja pvp pker,sest cmbat on 90 ja max hit hetkel 64+vengeance ja ka dark bowiga saak pkida. eelmises teemas huvitas kedagi,clue on lvl 3 black marke on 0 kasutaja nimi on 3 täheline ja suurte vahedega(enam sellist nime teha ei saa) ja pmst ei oska enamik mängijaid ka seda kasutajat reportida mainiks ära,et selle kasutajaga ei ole raske tappa lvl 100si pvps,kuna sind aitab suuresti vengeance,mis on vähestel pkeritel. mind te ei scammi.ei olemõtet aega raisata msni saab ostja või pakkumise teinud inimene hind: 450 ja müün kuni 7 veebruarini,kui selleks ajaks keegi 450 pakkunud ei ole siis jätan kasutaja endale/üritan international forums suurema summa eest. ei vaheta kasutajate vastu ega pinnide vastu tänan tähelepanu eest.
  4. mingi nädal hoian vist veel siin seda teemat üleval ja kui asjalikke pakkumisi ei tule siis proovin international forums.hetkel kül ainult scammerid ja fake mmid addinud.üldiselt minu silmis on sellel foorumil väga halb maine,arvestades scammerite hulka,kes on mind addinud ja tahavad panka rotti lasta:S
  5. jah clue on lvl 3.ei hakka ma mingit uut pilti tegema,kui vaja ennem müüki näed kasutajat ja ütlen mida iganes soovid sellega.
  6. ei...rl raha ainult.kui lugeda oskad siis quitin
  7. ja mina sooviks näha siin ennem rahalist pakkumist,mitte scammeritele ja fake mmidele oma rl msni jagada.
  8. pangas on torso,void ja 8.2m cash hind pakkuge ise ja ühendust võtan ise kui hind sobib ka mulle
  9. müügi põhjus on quit.olen see p2p kuu jooksul kaotanud umbes 30 mil raha ja isasugune mänguisu on kadunud. quests: desert treasure lunar rfd kuni rune gloves qp 144 statsid peaksid rääkima enda eest.see kasutaja on bounty hunter pker ja pvp pker,sest cmbat on 90 ja max hit hetkel 64+vengeance ja ka dark bowiga saak pkida. hinnast niipalju et ainult rl raha mainiks ära,et selle kasutajaga ei ole raske tappa lvl 100si pvps,kuna sind aitab suuresti vengeance,mis on vähestel pkeritel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.