Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Spioon

Liikmed
  • Postituste kogus

    354
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Spioon'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 06.07.1989

Kontaktid

  • MSN
    Antskose321@hotmail.com
  1. Spioon

    M:pure lvl 57

    Recovers peal pole on aint e mail. member 15 aprillini. Pank umbes üle 2m Vahetan acci aintult.Hea maini vastu või Range pure.Pakkumised siia. Ja kellel huvi siis pm Pilt räägib enda eest
  2. Eile õhtul panin kontsert kõlar formanta kokku. Kastis 2 korda 12 tollised 150rms 8 ohmised valjukad. Mis teevad head heli. võimendiks panin bochmann 600w neid toitma.(arvuti toiteplokiga)
  3. Tere. Uuendus tuleb homme. :=)
  4. Nii Nüüd siis kõik pm plaaditud. Vaja mõelda kuidas põranda teen. Vast 5*5 prussidega maha siis 2,5cmine saepuru plaat maha.Kuna põrand suht siit ja sealt kõver tuleb nats vaeva näha. Homme vast seguga möllama.
  5. Ei ole hullu mul siin. olen 18 täis ja elan maal. Nii ka ei käi mul alaealisegi siin ja punker suht jah maja ligidal. Ehk kunagi oli sealaut aga enam edais pole jõudnud teha kuna hi pani näkku ja külm oli teha seal. nüüd vaikselt edasi vast tegema õhtul ka pilte vb.
  6. Ikka kenasti jah.
  7. Kuna Punker soojaks täna ei läinud tuli istuda saunas:D Saaremaa vesi see küll pole. Maitseb nagu kodune vein Ja sai mängitud lapse põlve mänge.
  8. nii et hetkel kell 21:34 Ja purjakil olek olemas. Tegin mõne pildi ka homme panen ülesse täna ei jõua. nii et plaan homme alumine seina osa ära plaatida. täna sai maki koht ja kõlarid lakke pandud. Homme veel plaanis uue ahju ehitamine. loodan et tuleb noormaalne ja kütab ikka hästi nagu see tree väike Gaasi paloonike. siis kui veel polnud midagi seal peale sea künade jne. sai palju sõpru sinna magama jäetud:D Pole kurdetud ainult et roti pjad litivad tihti üle nägude.:eat: aga nohh nukanjeesna inimene harjub kõigega, :S
  9. Vana sealaut oli :D Jah ,ahi on ajutine ! tuleb parem ja suurem lähiaeg.!
  10. õigel mehel tulebgi mõni 2 kah sinna tunnistusele. Aga edu sulle . Päris varapead ärkama ikka. On ka nii vahest et ei suuda lihtsalt tõusta.?
  11. Hull värk
  12. Viljandi kandis. Koli on juba koristatud ilusti ja ära pandud.Ahi ja väike aga tuleb suurem ja ilusam. Õhtu poole teen pilte veel et mis sai tehtud jälle.
  13. Tere. teen teema siia foorumisse punkri ehitamisest. Algul oli ta garage kus tsikkleid tegin ja muid asju.Kuna tsikkleid pole mõtlesin teha licalt joomis koha. Asi seal maal et seinad juba plaaditud ja õhtul teen veel pilte juurde. Piltidel vb pole nii ilus aga noh reaalselt on päris kobe.Mainin ka seda et Heli süsteemiks on alguses üks Silver Musakeskus 4 korda 60w 4 Oohm.elemendid Formanta M-100 kontsert kõlarid ja subakateks 2¤ 200rms 10 tollist gasi. Nädalaega vanad pildid varsti tuleb ka uusi.Muidugi seintele tuleb ka liistud mis katavad suuremad vahed mis tekkisid. Telfuga tehtud pildid pole ka just kõige paremad:D Hetkene Ahi ka mis kütab et ikka natukene soe ka olek. Ilusad ja puhtad plaadid.Seda ka et plaat läheb lakke ka ja lae soenduseks tuleb klaas vill.
  14. Hea arvuti. Ainult Video kaart shit.
  15. H3ll s t r Ühe pinni eest annan ära. Huvi siis ps.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.