Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rauno .

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    138
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Rauno .


  1. Tehke mulle keegi kava nüüd, plaanis on hakata tegelema hakata jõusaali trenniga. Siiani kogemusi on vähe, mõned korrad käinud. Kaalun 69kg, vanus 19. Trenni tahaksin teha ikka tervele kehale, jalgadest kuni kaelani välja. Kui palju peaks alguses käima mida teha jne. Hakkan käima ka veel jõusaali kõrvalt ujumas. Olge nüüd abivalmid :D


  2. Arvestades su bmx, millel on kõik phmlt originaal juppid olid sa lihtsalt bmxiga tavaline eputis, kes passis lampi mingi poe ees.

     

    Kes sa selline oled omaarust? Sa ju oled täiesti lambi jõrr kes praegu siin vahvlis üritab julmalt ära panna, täiesti putsis lambi jõrr oled. Hoia oma kommentaarid endale, kui sa ei tea mitte sittagi.


  3. Extra pildi tegemiseks lasid keti lõdvaks... ?

    Ma küsisin ilusti, sa haugud nagu koer.

     

    Sul on probleeme.

     

    Olgu, pingutasin üle ,ratas oli tükkaega seisnud, ja ei viitsind pingutama hakata, ja tegin pilti, ei pidanud seda niitähtsaks, nüüdseks juba kett pingul ja kõik tipstops.


  4. Su bmxil on rihm lõdva ja pintsliga võõpasid üle selle ?

     

    Idikas oled v, pildi tegemise ajal oli kett lihtsalt lõdva, ja peal on originaal värv, mis oli peal kui ostsin hawaii expressist. Pintsli võid perse pista endale.


  5. Tõstatan vana teema, kuna uuriks selel trial memb pikendamise kohta, ma tean, et varem sai teha uue kasutaja 1.7 euro eest kuskil membuks, kuid täna hakkasin tegema üht uut kasutajat memberiks ja ei saagi nii odavalt enam, aind täishinnaga saab. Kas keegi teab ehk on mingi muutus olnud vms ?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.