Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

NutCracker

Liikmed
  • Postituste kogus

    63
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info NutCracker'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 16.05.1987
  1. Jep seda mulle igalpool räägitakse aga pole suutnud mingit head varianti leiutada valguse jaoks, sest parem pool ei jää proportsionaalseks , mässasin veits ringi andsin natuke detaili juurde praegu ja katsin veits tühjust Tundub fun , lisasin sind refferiks ka.
  2. tänks. yep , võimalik , crown zero c4d packist Vaatab kui viitsimist on siis võtan ette ; )
  3. pole ammu tegelenud , konstruktiivne kriitika teretulnud
  4. No kui sa nüüd seda nii isiklikuks tahad teha siis, Esiteks jah see ei ole üldse sinu asi mida ma selle rahaga teen või ei tee, teiseks see, et ma aeg ajalt popsutan ja olen eksperimenteerinud psü. ainetega ei tee minust hullu narkarit , ma olen tüüpiline inimene kes käib tööl ja aitab oma perel arveid maksta nii, et ära palun tule mulle seletama asjadest millest sul pole õrna aimugi. Palun hoia igasugused isiklud solvangud enda teada, ei ole vaja mingit sõnavahetust alustada. Loodan, et saame lahendada asja nagu täiskasvanud inimesed. Teeme siis ülejärgmise esmaspäevani, ma arvan , et see on piisav aeg , et see raha kokku kraapida kui sul tõesti nii hull olukord on, et kõik raha läheb bussi ja söögi peale milles ma muidugi kahtlen aga see ei tee vahet. Ban või mitte ei ole minu otsustada, kuid kui oleks siis ma arvan, et raha tagastamisest ja minu miinus tehingu kõrvaldamisest oleks piisav karistus kuna jah asjast on palju aega mööda läinud ja ma arvan , et üldiselt võib ostjat usaldada küll aga edasipidiselt kontrollida rohkem tema tehinguid.
  5. mõtsin et lükkan mõned sketchid siia üless , jõllitage siis neid veic
  6. ei , see tähendab ühte kahest asjast 1. Välja mõeldud info 2. Need on õiged ja sina võtsid selle acci tagasi mis ei ole võimalik, sest nagu sa konvo lõppus nägid ütlesin ma , et see info oli vahetud , mis sa arvad , et ma pole proovinud seda tagasi võtta ? Kui see info oleks olnud õige ei oleks seda teemat siin.
  7. Ta on seda ise väitnud nii siin teemas kui ka PMis, kas see ei ole piisavalt hea tõestus ?
  8. Nonii , kaevame nüüd selle teema ilusti tagasi. Olukord selline , kusagil aasta aega tagasi ostsin selle kasutaja (http://www.vahvel.net/kontrollimata-rs2-kasutajate-mueuemine/33087-m-f2p-cb-102-a.html) sain mängida umbes kuu aega kuni see tagasi võeti, üritasin siis mingit õiglust saada siin , et kas raha tagasi või midagi sellist , saatsin mitu PMi kõik olid ignoreeritud , msnis oli loomikult ka block peal. Nüüd aasta hiljem sattusin foorumisse tagasi kuna vahepeal olin suhteliselt hõivatud ja nüüd mõtlesin et võiks RSi mängida , igatahes vaatasin , et ostja ikka veel aktiivne ja mitte midagi pole ette võetud , isegi miinus tehingut ei olnud enam mis muidugi ajas mind veidi närvi kuna olin nii lampi üle saanud ja loomikult otsustasin talle miinus punkti anda mis on minumeelest täiesti õigustatud. See sama päev sain siis siukse ilusa kirja endale postkasti ja samuti ka väga kena kommentaariga miinus tehingu. Mainis ta kirjas ka, et asi oli lahendatud, kuid mina ei tea sellest lahendusest midagi, ostja ise ignoreeris minu sõnumeid ja ükski mode vist ei viitsinud selle asjaga tegeleda. Samuti nagu näete screenides on 2 banni ähvardust , endal tal seda autoriteeti pole ja ma ei tea kes tal see sõber on kes enda kanni joone peale paneks, et sellist ebaõigset banni välja anda, sest ma ei ole midagi reeglite vastast teinud, ei ole teda laimanud/ülelasknud vmt. Asi ei puutu nii palju raha summasse kuid puutub just õiglusesse mida minu meelest ei ole siin mitte kusagil. Kõike seda oleks saanud vältida kui inimene oleks asja rahulikult võtnud ja oma miinus tehinguga leppinud või lihtsalt mulle selle raha summa tagasi kandnud. Kui keegi mode või muu autoriteediga isik selle asja üle vaataks ja arutaks seda oleksin väga tänulik.
  9. smoke weed everyday, aga teind ka hapet, antsu, DMT, seeni. DMT ja happe trippid on ikka elukogemus
  10. olen huvitatud , viska mulle oma msn pmi kui sisse tuled
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.