Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

b`NEGATIVE

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info b`NEGATIVE'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 28.09.1989
  1. Ma juba sellepärast ei aita, et jutt käib zombie serverist :cool:
  2. Nii, taaskord banned. Mängisin nime all "joonas shuka", map oli cs_estate, ainuke admin sees oli KraZy. Kahtlustasin tal wh'd (95% mängijatest seal teab, et ta vahest mängib wh'ga), siis naeris, ma ei viitsinud brainida, wh või mitte, silma saab ta ikka. Enne minu tulekut dominate'is serverit, omas botte olles ise terro. Kui ma tulin lasin ta täpselt samamoodi 2-3 roundi järjest maha, ükskord isegi deagle vs. ak47. Tüüp sai vihaseks ja bannis mind, põhjus oli : "SestSaOledPede" banned for 9999999999999. Päris korralik servu. Enne mängisin teie servus kogu aeg, nüüd mängin vaid siis, kui teised täis või mõni muu nigel põhjus, sest kvaliteet on lihtsalt nii alla käinud. ADMIN EI TOHI ABUSE'ida. Kui ma oleks peaadmin eemaldaksin õigused esimese korraga. Palun unban'i: 90.191.153.206
  3. Haha oled tõesti bot. Kes sYnck'ist su klassivend on? Nagu näha, ei tea sa mitte midagi sellest klannist. sYnck'il on ammu uus generatsioon juba peal, see klann on nähtavasti vanem, kui sa ise. Tundud küll max. 12 aastane olevat. gR klannist ma lahkusin ametlikult alles eile, kui Nolifer tuli Team Negative'i serverisse ja ma seal teise nimega mängisin. Taaskord miinus gR klannile on see, et liikmetel EI OLE LUBATUD TEISTE NIMEDEGA MÄNGIMINE (wtf?). Minu nimi klannis oli H3XX.mmK, eile ma ütlesin nolifer'ile, et ma olen h3x ja no ilmselt olen siis kicked, kuna kasutasin teist nime aka. rikkusin klanni reegleid. Ja, kui sa midagi potensiaalist teaksid, siis sa mõistaksid, et päris iga vend ikka eesti parimaks mänijaks ei saa. Harjutagu või kogu oma elu.
  4. Puhta bot oled. Ma olen ise gR klannist, noh enam pole, vajus ära see asi kuidagi minu jaoks, aga ealeski ei saa Gamer.ee klanni liikmete taset võrrelda sYnck poistega. Mina olin enamus klanni tüüpidest parem, mängisin seal serveris üsna tihti. sYnck serverisse ma enda jalga isegi ei tõsta. Pole vaja neid endit kohatagi, piisab juba lihtsalt kaliibrist, kes seal kohal. Ja joomisest rääkida, siis päris tihti istun nendega sama laua taga viina pitsi taga. Sa ikka üldse ei taju, kui hakkad gR (nonsteami) võrdlema sYnck klanniga. Kui nüüd rääkida aga mõistuse piires, siis gR klann on nonsteamis üsna korralik. Kindlasti asjalikum, kui enamus klannid, kuid siiski täiesti pohui klann. Recruititakse täiesti lampi, ei küsita isegi MSN'i ega midagi. Olin ise klannis kuu vms ja kordagi umbes kellegagi ei suhtlenud, kui siis mängus paar sõna. Server on korralik, lampi eriti ei bannita, kui siis vahest, aga erand kinnitabki ju reeglit. Igati korralik nonsteam klann ja nonsteam server. Aga rõhutan, nonsteam! :eat:
  5. Kui su monitor pole just kiviajast pärit, saad seda setup'is ka veel heledamaks timmida.
  6. Deeprage on minu teada maas, vähemalt mulle ennast avaldanud pole juba nädalaid, muidu ma mujal ei mängikski. Minu teada 90% liikmetest läks täielikult steamile üle, ei viitsinud botte enam spankida.
  7. Nädalavahetustel saab ikka korralikult võetud, vahest ka nädala sees lihtsalt pubis mõni õlle või džinntoonik, aga üldjuhul nädala sees tina ei pane
  8. Narkootikumitest tarvitan vaid seda kõige süütumat, ehk siis kanepit. Teiste peale pole kunagi mõelnudki, kuigi on pakutud ja nii kandikul ette serveeritud, pole minu teema.
  9. Ära spoili nüüd, las ta olla vähemalt arvuti ekraani taga kõva badass! ^,
  10. The Streets - Too Late ( High Contrast remix )
  11. Suvalistes pub'ides ei ole nagunii kunagi normaalseid adminne, asi selles, et iga 10-12 aastase pässi ema võib kanda üle 50 krooni suvalisele kontole, et poeg oleks õnnelik. Serverid, nagu Deeprage on korralikud, seal ei saa päris igaüks adminniks, vahe on selles, et enamus pubi serverite omanikke tahavad lihtsalt raha saada, need aga kus omaniku raha ei huvita niivõrd, tagavad hea mängukvaliteedi.
  12. Ei leia küll, et see mingi suurem asi tuusata oleks, kuid kokku meie korravalvuritega siis lausa hmm.. 8 menetlust, kui ei eksi. Põhimõtteliselt kõige eest saanud, rohkem ei ole mõtet kommenteerida. :dead:
  13. C. Bukowski on omamoodi ja lahe kirjanik, tema teosed meeldivad. Lisaks siis võib olla A. Huxley ja tsipakene P.Coelho loomingut. Lemmik teosteks "Postkontor", "Naised" ja "Alkeemik"
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.