Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

nerice

Liikmed
  • Postituste kogus

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info nerice'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.09.1992
  1. [email:2dr34ygt]kardo00700@hotmail.com[/email:2dr34ygt]
  2. No aga mul on minumeelest väga detailne kirjeldus olemas kuida seda saada Tean et oleks kindlasti kergem, aga Kui mul on 2 ruuterit ja 1 nendest ei leindnud ma maailmas mittekuskilt confe et porte avada, siis ei jäänud muud lihtsalt üle kui hamachiga teha ja see nüüd küll vabandus ei saa olla, et hamachit pole, sest ei usu et se 2 min töö on nii raske ja arvutis pole ~1mb vaba ruumi . 2 nädalat palun kasva suureks.? seal on 24/7, mitte et on 2 nädalat üleval, kui ennustamine meeldib, ava oma ennustus liin aga kui sa ei jaga , siis ole palun vait !
  3. Richscape source. tuletule. kiiremad saavad alguses üllatuse, asjad saavad hiljem väga rareks ja siis hea raha teha !
  4. Aga asi on vaeva väärt. ja mis se siis ära ei ole..lihtsalt download, ühenda ja korras.
  5. Et siis tegu on Rs Privaat Serveriga. Õpetus: Et alustada mängimist, tuleks tõmmata Hamachi . Saadaval siit - https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp Valige keel ja klikake nupule "Download". Peale Installimist, tuleks avada Hamachi ja lülitada see sisse. peale sisselülitamist, on Hamachi all paremas nurgas,paremalt teine, kust tuleks valida "Join an existing network .." Tuleb ette tabel mis küsib "Network name" ja "Network pasword" Network names: pimc pimc1 pimc2 pimc3 pimc4 pimc5 pimc6 pimc7 pimc8 pimc9 pimc10 (valige 1 "name", kui on täis, proovige teisi.) Network pasword: pimc (kõikidel "namedel" sama) Võite kasutada mistahes clienti, et mängida, (tuntumad: Silab, mopar, ec...) Või võite tõmmata minu cliendi (mõned bugid hetkel, parandan). Seda saab siit - http://www.speedyshare.com/652707694.html peale "clienti" avamist, sisestage server ip (hamachi peab olema kah ühendatud) - 5.127.144.156 (seda punkti ei pea need täitma kes tõmbasid cliendi, kuna ip on automaatselt sees) Valige omale kastajanimi ja parool. Ja wolaa oletegi serveris sees. Serverist: - Server on 24/7 up, ehk alati peaaegu online, väljaarvatud kui on server restart, et vähendada lag'i, uuenduste ajal või kui on hädaolukord (st. elektri katkestus, inerneti katkestus, aruti rikke jms.). - Väga sõbralik, ja abivalmis Staff (administraatorid, modeaatorid) - Kuna server uus, on väga suur võimalus, enda tõestamise ja lojalistliku käitumise tõttu saada Modeaatoriks ja sealt Administraatoriks, kellel on tavamängjatega võrreldes mitmeid kordi suuremad võimalused ja privileegid. - Serveris väga palju Monstereid NPC'sid jpm. - Server uueneb pidevalt. - Serveris pole "Mitte Realistlike Itemeid" Esimesed 50 saavad üllatuse ! Liituge kiirelt! Te ei kahetse ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Postitan siia Uuendusi. -Tõstsin kõikide skillide XP'd, mägiate ülekaalukal soovil. -Hetkel tegelen Foorumi loomisega. -Tegelen hamachi kaotamisega intensiivselt, ja niipea kui see valmis, teatan siia.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.