Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

m4x1x

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    7
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud m4x1x poolt

  1. jep non-steam wist eriti ei tööta jh..
  2. mis selle deeprage-i ip on? prooviks seal mängida kui seal ka krt mingiks cheateriks sõimama hakatakse siis mai tea...pean ikka hea m2ngija olema.. kuigi vahest l2heb ikka sitasti kyll...
  3. sinna oleks mingeid korralikke adminne vaja peaks ennast adminniks ostma.. aga mai tea ma m2ngin seda m2ngu nagu mingi siis kui tuju tuleb...ja vahest on see mingi pooleks aastaks kadunud..ja nii viimased 6 aastat.. vahedega m2ngind seda..
  4. heh jälle .. sellepärast et lasin aim_mapis mingile tegelasele hsi...? mis kurat teil toimub seal serveris..:D:D naljakas on juba.
  5. seda mitte aga teised adminnid võiksid ka oma adminnide tegevustest teada ja siis mulle ka tõestada et ma wh olin vms iganes cheat. Aga kui nagu eiratakse igast otsast siis on terve server suht saast jh, kuid pean tunnistama et hea oli m2ngida aga vihkan kui pead teise servusse ülekolima mingi faqotist adminni pärast kes kuulas vb ola mingit noobi kes sai kuuli minu käest ja siis arvab et ma olen kohe xiit. No tulgu taevas apppi... keegi pole isegi mainind m2ngu jooksul et ma xiit olen ...ja nyyd licalt bann. ja see ei ole esimene server kas tõesti siis head m2ngijad bannitakse kuna serveri adminn j22b neile alla ....aga kas serveri admin ei peaks serverit administreerima mitte esikohal istuma ?cheatereid ja igast spammereid välja viskama?
  6. ja byz Stennu on ikka teil seal kõikvõimas adminn..jh.. isegi mu ema oleks parem adminn. hahaha... erki on ikka paras noob blokkis mind msnis ka ära... haledad tegelased olete ikka ....isegi demo ei olda nõus ära vaatama... aga nh pohhh...vaatab mis teha annab et edaspidi selliseid servereid ei tekiks eriti weel pub-e. ja ma panen oma demo ülessse siia vaatame mis teised asjast arvavad.
  7. niii tahaks selle servu adminni msni või miskit saadaks talle oma demo ja tahaks siis teada miks kurat bann?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.