Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Remifips

Liikmed
  • Postituste kogus

    361
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Remifips poolt

  1. Tervitused ! Valminud uus Public Server - Striky Public . Mõnusad ning sõbralikud adminid . Admin / VIP teenused hea hinnaga . Offical mapid . Hea Cheatimis vastane süsteem IP : 80.79.113.229:27085 Olete kõik oodatud
  2. ja nii ongi , kasutaja valmis ja wild / arena raha tegema , pidu mis sugune .
  3. ilusad loodid , ausalt üeldes ajavad kadedaks . , Edu !
  4. kasutaja täiesti alles , bank on küll pisut karm , ega eriti aru küll ei saa mis seal on
  5. mul ka selline kiiks , et närin küüsi , küüne ümbert nahka ning vahel ka põski .
  6. Kerge proggy siis . Tegin zealid xp-ks , sai ka pisut hp-le pandud . Üks eesmärk jälle done .
  7. ma ka hetkel lasen Soul Warsis või peaks lõpetama ?
  8. Miks peaks Jagex midagi sellist korraldama , see oleks nende ärile päris korralik põnts ju siiski . Sest paljud ostavad end membuks , et seal rahulikult bottida .
  9. Minu ennustus siis , kodus tuleb eestil viik 1:1 ja võõrsil tehakse 2:1 ning Eesti pääseb edasi . Kodus skoorib Kostja , võõrsil aga Zenjov ning Kostja . Ühe väga kena soorituse teeb ka Piiroja võõrsil mängus nurgalöögist , kuid väravavaht suudab end ette väänata . Selline on siis minu tagasihoidlik ennustus , kui täide läheb olen järgmine Eesti Ostib Sensitiivi
  10. Kerge proggy Võtsin siis 100 zeali välja , oleks koguaeg võtnud 100 kaupa kui oleks teadnud , et bonust ka tuleb , tänud megahit ja WTH
  11. Uhh varem ei teadnudki , nüüdsest võtan alles siis välja kui 100 koos Tänud .
  12. Ei , oleneb päevast , täna näiteks panin 60 zeali , ühelpäeval panin 200 , oleneb kuidas tunne on , vahepeal on kiusatus väga suur , siis lajatan peale ära on rahu majas .
  13. Kerge öine andmine siis , zeals/h pisut kehvake , aga elab üle Tegin siis kohe ka zealid xp-ks . C'mon people , päris kena on siis üksi kirjutada , möllu - möllu !
  14. Hetkel teen def 90 ja siis natuke panen skillima .
  15. tee siis juba zerkuks .
  16. nagunii jälle mingi trikk , et jälle meid kergeusklikuid pisut lollitada , julgen arvata , et see photoshopitud vms .
  17. Uhh , eks ma vaatan , mis edasi saab Kerge proggy jälle , ööseks jälle uuele ringile
  18. Dahh , ma teen kasutaja valmis ning siis vaatab mis saab , kui see sisse ei too , siis peab miskit muud välja mõtlema .
  19. sum on 1 ja pray on 24 , mis sai kunagi lollilt tehtud .
  20. Remifips

    Boxer :)

    Tervitused ! Armsad kaasfoorumlased , kas te oskaksite arvata , mida teeks combat 102 - att 90 , str 75 , def 90 ja hp 90 duel arenal . ( just box/whip stakel ) Ette tänades , Remi .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.