Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Funck

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    1 002
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Funck poolt

  1. bump ---------- Postitused liidetud 15:22 ---------- Esimene postitus oli tehtud 15:07 ---------- türa mida vittu, ma panen click here to run, vajutan viskab mingi faking kodulehe ette oma adobe eflash erroritega BS
  2. indrek. you fail :facepalm: nice songs.
  3. AHHAHA ! MADE MY DAY !! Mis sul tõmbab siis mingit x faili 100 mega sekundis :D:D ? hahaa ;D;D ---------- Postitused liidetud 17:40 ---------- Esimene postitus oli tehtud 17:37 ---------- Not true, sadly.
  4. logiz, pro baner oled. 1raund saan mängida , wallbangin maha, banned. võit.
  5. Oliver ütleb: 11 ja tuled mulle pede ütlema ? türa sa ei jää elamagi hendri ütleb: kus se pede kirjas on Oliver ütleb: gustavi PEDE tõsiselt tatt, vali sõnu, vahvli kokkutulekule nina pistad räägiks lähemalt siis kes siin pede on. ---------- Postitused liidetud 17:35 ---------- Esimene postitus oli tehtud 17:35 ---------- Oliver ütleb: 11 ja tuled mulle pede ütlema ? türa sa ei jää elamagi hendri ütleb: kus se pede kirjas on Oliver ütleb: gustavi PEDE tõsiselt tatt, vali sõnu, vahvli kokkutulekule nina pistad räägiks lähemalt siis kes siin pede on.
  6. HAHAHAHAHA kuule 9a tatt, tänks et mu päeva tegid. ütlesid et kui ma üle lasen siis juhtub minuga midagi.. mida siis? tõmban maapõrkega sulle võmbaga vasta tatti poja.
  7. lvl 126/137, pank ~100M+ [email:3npjfsil]tsa2@hot.ee[/email:3npjfsil] lisa msn kui huvi.
  8. nojah aga keda meie neist tunneme? näiteks aasiwat, aga kes teda teab? nurgas onab j(; sorry, ma ei tuubi / mängi rsi, nii et kogenud / odav / munn quester, võiksid oma suu kinni panna
  9. irv, see oli hea ;D kuigi jah, ära tõksu kõva poiss.
  10. minu teada on see serveripõhine nii et jamh.
  11. eriti hea on see et shift lock / caps lock omab ja sina oled totaalne retard :ty
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.