Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Milka

VIP
  • Postituste kogus

    3 092
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    780 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Milka poolt

  1. ei ole ise otsest hinda välja mõelnud.

    Ma olen seda mõelnud ,et see kes kaevandab, ma annaksin talle kõik ored või asjad mis tekivad (kui mlm miningut või blast mine teeb) plus mingi osa.

    aga kui teeb kõrbes powerminingut siis ma arvan et maksaks mingi 30m osrs gp . :)

    minida on vaja 1.086m xp-d

    või mis te ise sooviksite . leiaks kompromissi. :)

  2. aga nüüd asi selles ,et kuidas sa seda embleed jagama hakkad?
  3. Kui keegi siin foorumis tegeleb sellega siis tahaks teada saada paari nippi. olen siin päevotsa pusinud ja kuidagi ei saa. Võtta ühendust Pmi teel palun. vabandan kui teema vales kohas.
  4. võib teema lukku panna. Kuna kasutaja on rendis!
  5. kas kuskil on video olemas kuidas võtta andmeid maha? (recovery guestions) või oleks keegi nii hea ja võtaks need ise maha ?
  6. kui keegi õpetaks kuidas neid andmeid maha võtta siis võtaks maha..
  7. on. aga räägime siis hinnast kh ?
  8. Kohtla-Järve. no sobib aga ise pead kohale tulema . Paluks kohtla-Järvele tulla.
  9. Pildid: IGAL PILDIL PEAB NIMI NÄHTAVAL OLEMA V.A LOG-IN PILDIL! (Pilt kasutaja levelitest) (Pilt kasutaja pangast) (Pilt kasutaja blackmarkidest) (Pilt kasutaja login-screenist) Muu informatsioon: (Juhul kui on kirjutada midagi kasutaja kohta. Olgu selleks eelmised omanikud vms) Esimene omanik. Kasutaja saab 590 päevapärast veteran cape. Hind: (soovitud hind) Tehingu viis: (Hanspangaga, RSGP. ) Sinu andmed: Nimi: Juhan Kuusk. Maakond: Ida-Virumaa Linn: Ida-Virumaa E-mail: Kasutan rohkem skype. küsida PMi teel. Msn:
  10. Proovi kas seda errorit ei tule? http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclpqol5-xk-jIz9TL3uvT58zfodba4A Ja kas ta saab tradeda enda raha ilusti ?
  11. Muu informatsioon: sooviks osta 3 kasutajat mis saaks minna läbi varrocki parempoolse gate, et errori teksti ette ei tuleks. + Peaks saama tradeda kõigiga igasuguseid summasid! Hind: oleneb kasutajast. Mida suurem agility + mida kauem membu seda rohkem maksan Tehingu viis: (Swedbank, RSgp) Sinu andmed: Nimi: marko Maakond:tartu Linn: ei avalikusta E-mail: markoke108@hotmail.com (teata ette pmi teel kui lisate) Msn: markoke108@hotmail.com (teata ette pmi teel kui lisate)
  12. oleks 2 veel vaja...
  13. väga hea. lisa mind rsis.
  14. otsin siis eestlasi kes tahavad käia corpi tapmas. Nõuded: 1) 135+ cb (või maxed melee stats) 2) overload 3) turmoil. võtta minuga ühendust PMi teel või rsis Smart o_0 (leiate mind vahel amuuritigeri chatist.)
  15. anke pmi teel teada ,kui müüa. tahaks tänase päeva jooksul!
  16. tal pole enam müüa..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.