Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

i st2k3r i

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    42
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud i st2k3r i poolt

  1. oled äge vend?olen ma kellegilt midagi üle lasknud?t*ra kui haige nahhui...6korda olen mingine faking pinnimees
  2. ei ole jah kasutajat mul pohh arvake mis tahate.
  3. ei tea mis see on? vouch on sama mis pmst siin foorumis tehing...normaalne kui ma pinnimees ja mul pole sythes kasutajat ma seal lihtsalt müünud trusted isikutele.
  4. lmao scamzor see vend on üks pasapea,seletab et scammisin talt 150kr ennem tegin teema scammerite alla panin enda kontojäägi et pole tulnud vott...vennal pole ühtegi tõestust.
  5. queste pole tehtud marke ka pole.
  6. asi selline et maffia16 topib lihtsalt negatiivseid tehinguid seletab et scammisin talt kasutaja ja 150kr kontopilt siis et ta pole mulle mingit raha kandnud.
  7. olen nüüd lasknud mingi 3-4päeva suht mingi 24/7 bottida:D
  8. esiteks mida sa ähvardad teiseks ma ei tea su panga pinni ja kolmandaks sul pole pilte mida ülesse panna.
  9. terekest siis panen oma pure müüki...labaseid pakkumisi paluks mitte teha.kes pakub rohkem saab endale alghind 50kr. stats recs ühendust saate [email:37ezw5ep]st2k3r@hotmail.com[/email:37ezw5ep]
  10. eatida on mõttetu irw 5k per hour seal suht normaalne xp asju ei kaota 100% võite rsbotiga ka teha sellega ei saa busti ka.
  11. et siis pisike õpetus kuidas p2p saab ilma foodita treenida suhteliselt hea xpiga.nii hakkame pihta. vajalikud asjad oleks parim armor ja wep mis teil on...sellest oleneb see palju xp saate.lähete karamjal asuvasse f-cape mingiamesse tapate seal seni kuni saate surma ja niimodi hakkate käima ise olen treeninud puret niimodi.proovige kui vägapalju raha pole.
  12. ise ka usud mis paska puhud?õpi kirjutama:)mina küll leidsin.
  13. ei soovita õnneks ei saanud väga üle tegin fletchingut tema kasutajal vaevalt tal trahv on kui maksab raha et xpi tehaks lihtlabane scammer...tegin xpi ja vend vahetas pw ära msn logis välja
  14. eeh ära aja enda äri minu teemas!puhas spam
  15. neegrid siia küll ei tule rsk...nad nii rõvedad soomes mind jubedalt häirivad neegrid:D
  16. queste ei tee pole annet nendepeale eriti:Denda questidega raskusi:D
  17. ei teen kõik omalkäel,botiga teistele teenust...pole eriti hea idee vms. aa ja muide kõigile teadmiseks kõigeparema meelega teen pc points.
  18. suht:)agano alguses ongi raske jalgu alla saada äriga.
  19. tere hakkan siis osutama väikest orjateenust. teen siis pc points high/med[bank pin võib olla armor on vähemalt mith full ja wep rune] defendereid woodcutting[kui ei bangi siis ainult axe bank pin võib olla] fishing[kui ei bangi siis ainult vajalikud asjad bank pin võib olla] mining[kui ei bangi siis ainult pickaxe bank pin võib olla. võibolla teen ka mingeid teisi skille kui on suur soov. tehing käib niimodi et kui oled usaldatav siis teen soovitud asjast pool ära annate mulle pool raha ja siis teen teise poole ja maksate ülejäänud raha. usaldatava all mõtlen:tuntud liige,admin ja 20+tehinguga inimene. teistele ei tahaks ette käia eriti aga eks vaatab seda asja siis kui soov on. hinna ja asja mida soovite postitate siia. ootan teispoolset usaldust. msn on mul: [email:hjq4h505]st2k3r@hotmail.com[/email:hjq4h505] ei kasuta muud msni! võin teha ka teie kasutajale raha ühe milli hind 40kr ei toimu mingit ülekandmist teiselt kasutajalt samal ajal arendan ka miningut.ainult p2p
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.