Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

zx urmo xz

Liikmed
  • Postituste kogus

    434
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    242 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud zx urmo xz poolt

  1. Vaikselt tuleb, kuigi raw sharkide ostmine on jube keberniit... müüvad kas 50-100tk korraga või võid igas maailmas spammida ca 1h ja ei saa midagi:/
  2. Edu on tarvis, sai siis laristatud veidi ja pray 20-52 tulistatud kuna õnnetus leida vend kes tasuta gilded altaril rahval möllata lasi:P Ja total 860 cook 69-.-
  3. Sai siis att 55-60 lastud minotaurides kokku 19 clue scroll lvl 1-te sain ja parim vaid see:/ Ühtlasi tiksus ka 800 total mille maha magasin..
  4. No eks löön siis ka lehekese lahti siin foorumis. Midagi erilist pole aga sai peale pikemat pausi oldi tagasi ronitud ja algust tehtud. __________________________ Maxed: Märts 2017 Hetkel olemas olevat petid: Chompy Chick Prince Black Dragon Kraken Tangleroot Rock Golem Baby Mole Rift Guardian Dagannoth Prime jr. Vorki Chaos elemental jr. Hellpuppy Skotoz Kree`arra jr. Smoke Devil Phoenix Ikkle Hydra Goalid: Kõik võimalikud boss petid kätte saada Inferno Cape ära teha Ja ilmselt mingid lihtsamad ja kiiremad skillid 200M lähitulevikus uhada, kui slayer üle viskab.
  5. Arvuti raha ammu koos:D lihtsalt suvel nkn ei jätku kuidagi aega, et arvuti taga pelada, enamasti ikka tiksub kuskil väljas või siis päeval tööl.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.