Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SavuMan

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    800
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    99%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud SavuMan poolt

  1. SavuMan

    13 ja Reede !

    13 ja reede tuletab meelde, täna on taas minu sünnipäev!
  2. Lõpetasin see aasta keskonnatehnika lukkseppa eriala. Võin öelda et tegu on äärmiselt lihtsa kooliga. Ühe ameti paberi asmel sain koguni kolm. Ja koolis käisin ka nii nagu jumal juhatas:D
  3. Sunny sa ostsid juu pinne täna paypali eest mis mult "ostsid" ja antsid pinnid mulle sest sul oli pangalimiit ületatud , hmm loodan et tegemist pole samade pinnidega mida müüd.
  4. Kristjanile maksin tagasi ja pacile lubasin ka tagasi maksta siis maksan! Mina ei tea mida see Alari jälle tõmblema hakkas selle kasutajaga.. ---------- Postitused liidetud 11:19 ---------- Esimene postitus oli tehtud 11:18 ---------- Niikauaks võite ban peale lükata vms!
  5. Kristjanile maksin tagasi ja pacile lubasin ka tagasi maksta siis maksan!
  6. Ei vaheta! 500 ga saab siis täna pac endale kasutaja kui paremaid pakkumisi ei tule!
  7. Oleks pakkuda;) kui huvi lisa [email:1gwjya36]kaidokaljula14@hotmail.com[/email:1gwjya36]
  8. SavuMan

    Nii see on.

    Kui tahetakse ikka lennuk alla kukutada siis mis vahet sel on kas sul on pomm või lihtsalt oled tugev:D
  9. Ei vaheta 500 ljuhib siis. kuna see mati vist poel ostja:D nii homme annan 500 ga ära kui paremat pakkumist ei tule
  10. http://www.vahvel.net/showthread.php?55918-M-126-137-Combat!-10-m-pank-2124-total-ODAV-!
  11. Müüdud pac´ile ilmselt !
  12. Mine pekki Rauno sa ikka hull nolaja vend:D tglt jah tean et sa ei nola eriti ja jõuad päris elu ka pidada aga jah tubli viitsimine sul:D
  13. Õige. Mul on rohkem tehinguid kui järgmisel?
  14. Minu arvates oleks see väga hea, kui riik teeks enda niiöelda kanepi kohvikud kust ei tohiks näiteks kanepiga väljagi astuda , turistide ja ka eestlaste pealt saaks riik meeletu kasumi, samas võiks ka era ettevõtjad sellega tegeleda aga samas maksaksid nemad jälle riigile makse , noh mitte nii meeletult et selle äriga ei teeniks midagi, aga kindlasti taoline asi võib aidata eestit raskustest välja. Ja siia ei tuleks mingid stonehadid ainult, jumal küll kas hollandis käivad stoneheadid? ei käivad inimesed kes tahavad sellise asja seaduslikult ära proovida , see ei tähenda et nad peaksid 24/7 kivis vaatama mitte töötavat teleka ekraani. Minu arvates võik kanepi legaliseerimine koos euroga tulla. Inimesed saaksid tööd ja riik rohkem money. See ei oleks ainult kasulik Seadsulikudele kanepi kasvatajatele vaid paljudele hotellidele , söögikohtadele ja kaubanduskeskustele jne. üleüldiselt tervele eestile. Samas ütlen ka ära et eestis ei kasvaks kanepi kasutajate arv, esiteks kui panna vanus näiteks 21 peale millal võib tõmbama hakata siis on enamustel juba mõistus peas ja nd ei alustaksgi sellega. Ja samas see arv võib isegi langeda kuna enam ei tekita selle tegemine nii palju niiöelda põnevust sest vahele jäädes ei oleks karistused vägahullud enam.
  15. Usaldusväärne täiesti , müüb acci sest quited!
  16. Haha , hea koht oli kus see ühikamutt tantsis selle Winnipuhhi - "Peegelpõranda" järgi:D
  17. 2007 sai banned rwt eest pank umbes 200m pure range 71 pry oli 43 ja f cape olemas;) hp ei mäleta. Edit/ 2ks acci on sellist ka mis macro eest sai 1ks oli pure teine oli skiller.
  18. Reaalne pakkumine , kui homseni paremat pakkumist ei tule siis on acc sinu EDIT / saan vist müüdud täna selle sobiva pakkumis eest
  19. paljuga müüs? kui saladus pole
  20. pole pinne atm:D Aga jah 150 on ka pakkumine:D lisa 50 eest saad alati pinni ka osta:D
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.