Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Bl4ckSec0nd

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,060 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Bl4ckSec0nd poolt

  1. Vahetaks siis Range Pure mingi tavalise kasutaja vastu välja või ühe millioni eest runescape rahas! Kasutaja Nimi: Whiterange20 Combat level : 40 range level: 51 Paar pilti siis:
  2. http://www.enemyterritory.com/main.html?cid=3&pid=3
  3. Mäng on tehtud Battlefield 2 järgi ( Rankid jne.. ) . Tegemist on siis Aliens vs Humans. Strogg's vs DFS's . Stroggidel on laser relvad ja igasugused jamad. DFSsidel on tuleviku relvad. Mängus saab ehitada Anti Personal , Vehicle, Airplane ja Artillei asju. Stroggidel on Artilleri kosmosest. DFSsidel aga lennukist või Artillery Machinest. // Homme seletan edasi Võibolla =)
  4. Kas kellelgi on ET:QW? Endal on Demo aga tõmbanpraegu torrentiga Full versiooni. Kui kellelgi on siis viitsib mängida mingis Demo serveris? Või teha LAN serveri ja kutsuda inimesi läbi Hamachi. Mingi fun server. Näiteks Teed race jne..
  5. EDIT: Mõtlesin ümber. Kole mäng.. Sorry
  6. Et siis jah, nagu Pealkiri ütleb mul oleks Profesionaalide abi vaja ( Suurte levelite abi ) . Oleks abi vaja sellega et tahaks osata teha BF-i ( Butterfly ) . Ma oskan midagi natukene aga mitte korralikult. Et siis paluks et keegi õpetaks mind mängus. Või siin foorumis öelda kuidas teha ( Nupud Jne.. ) . MSN: [email:1v0gsx3s]Bl4ckSec0nd@hotmail.com[/email:1v0gsx3s] .
  7. Väga ilusad on need. 7/10. Aga proovi midagi ilma ruutudeta ka teha ^^
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.