Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sk1

Liikmed
  • Postituste kogus

    42
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Sk1 poolt

  1. Sk1

    M:Sk1ll3r1k3

    heihei. Müüa siis kasutaja nimega Sk1ll3r1k3. Kasutajast niipalju, et see on algusest peale olnud minu käes ja viimased 3kuud+ on see lihtsalt seisnud. Kasutajaga olen AINULT mina sisse loginud. Bank on kasutajal atm vist mingi 10m+ (ei oska täpselt öelda, sest ei ole hindadega kursis). Müün kasutajat kuna pole RSi jaoks aega (ÕNNEKS), aega pole, sest tuleb elu ka elada. Samas läheb raha suht vaja kiiresti, nii et sooviks kiiresti kasutajast lahti saada. Statsid kah: Alla 300.- ei ole huvitatud. Vastu võtan ainult raha, ei mingit vahetust ega midagi. Kes on asjast huvitatud PMigu mul siin ja üritan ikka igapäev jälgida. Edu pupu. ajal äritsemisega;)
  2. ostsin pinni, kuid kahjuks ei töötanud ning jäi pin võla peale aga tasus kenasti ära selle. Maksin ette.
  3. tõstaks siis jälle.
  4. upitaks siis a ja kontakti saab pmides postkasti ja sealt edasi.
  5. blackmarke on 0, kunagi olin ühepäeva muted ja see ka kõik aga blackmarke ei saanud. Pole acciga kunagi macrond isegi.
  6. Mõtlesin et kirjutan siia ka et müün acci ehks siis näeb keegi ka kes oleks huvitatud http://vahvel.net/showthread.php?t=35682
  7. Sk1

    O: Kasutajat

    http://vahvel.net/showthread.php?t=35682 nõuded kõik olemas kuigi elle tehingu tegemine toimuks siis MMiga kui sa väga soovid kuid MM maksame pooleks.
  8. Müüa siis Eesti nr.1 p2p skiller SK1LL3R1K3 Müügi põhjusteks on, et pole aega enam üldse mängida ning on ka raha vaja. ACCIST: accist siis niipalju, et algusest peale on olnud minu käes. praegu on recid peal ja kahjuks ei mäleta neid, et kes ära ostab võtab ise maha siis. +on veel seljas green rc robed. HIND: Müün ainult irl raha vastu ei soovi mingi suguseid lisa vidinaid. Alghinnaks oleks siis kuskil 750.- umbes. Raha soovin ette saada, mõnele üksikule vb annan ette. Ise pole kedagi kunagi scammind selle kohta võib küsida #******* chatist ükskõik kellelt ja vast teavad ka paljud siinsed seda. Loodan siis mõistliku suhtumist ja head diili.
  9. Üle pikaaja midagi siis muidu üritan hunt 90 teha vast ja pärast craft ka 90 lasta;)
  10. LÕPUKS SAIN TEHTUD!!! tegin 3.4k chinne täis ja täna vast ei tee enam hunti ja paar päeva üldse mitte, lähen istun GOPis pigem.
  11. atm tahaks teha hunt 85/90 ja rc 70 ning siis veel hakata üht skilli tegema kuhu kulutada suurem osa rahast. Homme loodan 80 ära teha kuid ei ole päris kindel.
  12. eelmine plaan oli muidu mage 99 teha ja samas 25m xp peale teha fletch aga nüüd parem plaan vast kuid jah, raha vaja koguda veel suht paarteist milli.
  13. ei teegi vist cb ikkagi, sest soovitati ikkagi mitte teha ja võtsin otsuse ühe teise üllatuse teha.
  14. areneb vist, täna tahaks 79 või 80 ära teha aga ei tea mis välja tuleb
  15. ei tea palju cb, võib tulla nii ja vb naa.
  16. mis sa räägid, et see plaan kena kui sa ei teagi mis plaan on:D sest seda teab ainult üks, nii palju tead et sellega tuleb cb, mida võin ka teistele öelda, et see acc ei ole mingi ajapärast enam lvl 3 kuid hp 10 säilib ikkagi. Hunt on üks osa raha tegemiseks.
  17. Vahepeal tekkis üks kaval plaan aga sellest veel ei räägi, võin öelda et sellepärast on järgmised goalid hunt 85/90 ja rc 70, et all 70 oleks.
  18. pane lihtsalt snail helm ja hakka otsima sealt sinist ja terava otsaga.
  19. atm 470 ticketit vist olemas seega 530 veel ja kuna ma nüüd haige siis eks omme näha ole, kas viitsin kooli minna kui ei siis saab ticketeid mõnusalt juurde vast ja nv kindlalt 71 agi. RC kohta ei tea veel päris kindlalt, kuid alustan tokenite tegemist pärast agit vast.
  20. nagu näha kotis 50ticketit+pangas mingi 320 vist. täna üritan 500 vb ära teha, kuid eks näha ole, järgmine nv loodan 71 saada agi.
  21. Jah clued saan HAMidelt. Need siiani mingi 300k umbes kokku. Igapäev tahan teha mingi 100agi ticketit siis peaks järgmine nv 72 saama. päevas üritan ikka mõne clue ka teha.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.