Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

hulknurk

Liikmed
  • Postituste kogus

    91
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info hulknurk'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 07.09.1990
  1. Tere Aare! Newborn on alles ja nüüd ma ei teagi täpselt kumma purega juhtida klanni. Iseenesest oleks hea, kui pk trippe juhiks suurem combat kel pray/rüü jne. Newborn kontoga vaid merchin cashi hetkel. ya know.. 3m to 6m, 6m to 12 and so on...:kiss:
  2. Offical pk vid oli päris võimas. : )
  3. Pildid väljendavad rohkem kui 1000 sõna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eesti ainukese pure klanni foorum on samuti üleval ning karta on, et klann asub jälle tööle augusti kuu lõpus. Niiet sõbrad-seltsimehed kel veel puret pole ja huvi on hakake hoogsalt oma pure kontosid ehitama. Arvestades 70+ nõuetega.:uni: DejaVu pure klann. Edit: Ja igavusekorral võite külastada mu chatti, mis on peaaegu alati tühi. Clan chat: Eat Creampie
  4. Suur su combat on? Kas plaanid mõnda pure klanni liituda? Head treenimist ja arenemist maxed poole!
  5. Jah nüüd seda enam pole seal. :-)
  6. Jah, see uus bh on ka väga ahvatlev klannidele.
  7. Tahaks teada mis üritusi te korraldate ja kas teil on liit Metsavendadega? (Reeglite alt tsitaat:) Liitumisankeet tundub kuidagi pisku.
  8. DejaVu klann läks ametlikult suvepuhkusele. Head ning meeldivat suve kõigile, nautige päikest ja sooja ilma. Klanni liitumine on tänasest (3. Mai) SULETUD.
  9. Jah, kui teed avalduse foorumisse. Aga enne tutvu kindlasti, mis sul peab veel olema peale statside. Paar pilti klanni üritustest:
  10. BUMP, täna toimub gratz, hetkel on seis selline:
  11. jo deffik ma määän! Nize slayer 75;D
  12. wow mees, wow.
  13. Läbi minu silmade:D Fuck, ma gratzisin sul hoopis str 99:D vähem veini, teeb elu selgemaks..
  14. Newborn on üle poole aasta vana ning alati on tema vibuküti oskused parimad olnud võrreldes teiste oskustega (skillidega). Nüüd on aga jõudnud kätte aeg, kus Newbornist saab vibuküttluse meister. Ei ole varem ühegi kontoga 99 skilli saanud, kuigi olen oma 4-5 aastat runescape mänginud. Pühapäev 26. Aprill. Kell 21:00. Server 93 (Free maailm) Kogunemispaik: Punasega ringitatud ala. Kõik: sõbrad, tuttavad, heade kavatsustega võõrad, te olete teretulnud ning kutsutud. Midagi suurejoonelist kavas ei ole, lihtsalt löön lvli ära, toimub õnnitlus ning siis vaatab kuis asi kujuneb. Dejavu klanni liider Newborn Love. (L)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.