Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kunn

VIP
  • Postituste kogus

    2 093
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    416 [ Anneta ]

Postitused postitas Kunn


  1. Kui söögiisu halb on, siis on väga hea ja mugav vajalik valgukogus kätte saada joogina. Nagu sa ise ütlesid, siis pole see mitte midagi muud kui valk. Vahet pole, kas saad selle söögiga või joogiga. Lisaks on valguallikana valgupulbrid odavamad kui söök (kui tead, kust osta). Selle kasutamine oleneb täiesti situatsioonist ja inimesest - mõnel on vaja, mõnel mitte. Valgupulbri mõõdukas kasutamine pole kuidagi kahjulik. Muidugi ei tohi ainult sellest toituda, aga lisandina kasutamine on täiesti ohutu.

     

    Ei saa aru kunagi nendest vendadest, kes lambist bashivad midagi ja ühtegi argumenti ei too, et miks see asi siis täpselt kahjulik on. Keegi ei räägi ju 100% valgupulbrist toitumisest, vaid lihtsalt valgu puudujäägi korral selle "supplementimisest".

     

    Ma ei tea kust kohast sa välja lugesid minu tekstist, et ma kirjutasin, et see mingitmoodi kahjulik on. Ma rääkisin, milline stsenaarium on kõige parem. Pigem minu teksti mõte oli et algajatel tekib illusioon, kui nad näed pildil/reklaamis ilmselgelt steroide kasutavat isikut, kellel on käes mingisugune toidulisand (valktünn näiteks) ning eeldavad, et taoliseks saades peab ilmtingimatult seda sama ostma.Ning usu mind, naiivseid inimesi on väga palju. Kui toidulisandid töötaksid samamoodi nagu inimesed arvavad, oleks need samamoodi keelatud nagu anaboolsed steroidid.

    Kui keskmine inimene sööb keskmiselt 3-4 korda päevas, peaks olema need kõik korralikud eined, mitte asendama ühte või isegi kahte pulbriga. Valgupulber pole tõesti nii hull, aga näiteks massilisandid on reaalselt puhas crap(http://www.bodybuilding.com/store/mutant/mutant-mass.html). Kui sa pead koostist 10 min lugema, siis arvatavasti võiksid selles ostmata jätta.

    Enamik nagunii arvavad, et peavad 2-3x per kg valku sisse sööma, mis jällegi, on ülekoormus neerudele(eeldades, et me räägime siiski naturaalidest). Keskmisele harrastajale on 1.2-1.5g /kg küll ja küll. Niiet kui valgu puudujääk tekib igapäev siis tuleks kõigepealt enda toitumine üle vaadata.

    Mugavusest korra (max kaks) nädalas tarbida tõesti pole probleem kui on olnud kiire päev vms. Isegi sai endal 1kg otsa, mis kestis mul ligi 8 kuud (pidin lõpuks ära viskama, kuna kerge hais tuli juurde). Samas kui enamik kasutavad sama koguse 1-2 kuuga ära.

    Ning, et sa ei arva et ma siis lampi 'bashin' või brosciencit kirjutan, siis võin alati meditsiinilistele allikatele viidata.

     

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23107527

     

    tl;dr. toit on alati parim ning peaks olema esimene valik


  2. Nõustan, et kreatiin on tõesti ainuke toidulisand, millel tõesti on mõtet. Paljud tarbivad ka seda 10g päevas mis on overkill. Soovitavalt 5g päevas, mis peaks olema maksimum. (isegi 3g on täiesti piisav). Laadimise kohta on erinevaid arvamusi. Ise pole kunagi laadinud, sest kui loogiliselt võtta et nädal või kaks nädalat igapäev 20g sisse võtta, siis common sense ütleb, et suurem osa sa lihtsalt urineerid välja. Samas võib olla see turundustrikk, et meelitaks rohkem ostjaid (purgid saavad kiiresti otsa laadimistsükliga), aga samas on ka öeldud, et keha jõuab kiiremini maksimaalse kreatiini tasemele. Ise laadimist ei soovitaks.


  3. Huvi pärast lugesin paari viimast lehte,et kuidas räägitakse mis moodi valgupulber teie tulemust mõjutab. See on lihtsalt valk, mitte midagi muud. Võibolla isegi mingi bullshit, sest kunagi ei tea, mis seal sees tegelt on. Esimene valik peaks alati olema toit, mitte igapäev pulbrikujul sitta sisse juua. Ise arvasin ka kunagi kui alustasin, vaadates erinevaid foorumeid, kus suuremad poisid,soovitavad seda ja seda, et lihas ikka kasvaks.Enamik toidulisandid on nagunii bs (alustades massilisanditest kuni proteiinipulbrini välja). Paremaid tulemusi saavutate 100% ennem korraliku toidu kui pulbriga. just my 2 cents


  4. No nostalgia laks on möödas ning enam ei viitsi.

    Questidest DT, ava, family crest tehtud. Andmed saab kõik kaasa va. emaili, kuna kui kasutaja tegin siis üldse ei mõelnud,et kunagi tahaks maha müüa, siis panin enda isikliku emaili log-in'ks ehk enda nimelise. Pank peaks olema veits alla 25M

     

    2gwf42u.jpg

    246t2ep.jpg

    ok77r5.jpg


  5. Kas mulle lihtsalt tundub või sa treenid ainult käsi? @Kunn

     

    Kes siis tänapäeval jalgu treenib, biits ja triits õlg ftw.

    Tegelt, jalga pole tõesti hetkel paar kuud teind, aga muidu kükki 120x3x12 ja jõutõmme max 160x8.

    Ega naised sul jalgu ei vaata :S

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.