Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tsau naine

Liikmed
  • Postituste kogus

    112
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    260 [ Anneta ]

Postitused postitas Tsau naine

  1. F1


    http://sport.postimees.ee/517156/briatore-alonso-on-schumacherist-parem-ja-vaarib-ajaloo-parima-nimetust/

     

    Mis te arvate...kumb on siis parem?Ise arvan et Schumacher on ikka parem sõitja,lihtsalt talle tuleb kiirem auto anda

     

    Schumacher kunagi sellepärast saigi oma 7 MM tiitlit, kuna ferrari oli teistest tiimidest peajagu üle. Ta oli küll kunagi hea sõitja, kuid enne seda, kui ta mingi aeg lahkus vormel 1 karjäärist, siis juba ta ei saanud hakkama Alonsoga ega Raikkoneniga.

    Sellest ajast peale, kui ta naasis vormelisse pole ta suutnud mitte ühtegi poodiumikohta saavutada, aga tiimikaaslane Rosberg, kellel on täpselt sama auto, on suutnud võtta neid 3. Rosberg on teeninud temast poole rohkem punkte pm. Sõitjaid võrreldakse ikkagi eelkõige tema tiimikaaslasega ja ma ei saa öelda, et Rosberg nüüd mingi maailmaime oleks, minu arust ta on lihtsalt hea, aga Schumacher on juba tema kõrval kehva võitu.

  2. F1


    Minu jaoks on vaid üks ja ainus - Michael Schumacher.

    Mees näitas end fantastiliselt Kanada GP ajal. Kurat andke mehele auto ja ta tuleks kaheksandat korda maailmameistriks.

    Üldse ei meeldi Vettel, kes on minu silmis lihtsalt üks hea autoga uustulnuk.

     

    Schumacher ei ole enam see mees, kes ta oli kunagi. Asi loeb küll suuresti autos, aga no vähemkogenud tiimikaaslane Rosberg suudab temast kvalifikatsioonis kui ka põhisõidus enamasti kiirem olla.

    Vettel on tegelikult väga kiire ja tal on veel endal ka kiire auto, nii et raske on vastu temale saada. Õnneks hooaja teisel poolel on ferrari ja Alonso ka auto jooksma saanud ning konkurents esikoha pärast on üsna suur.

    Ise olen ikka veel ferrari (Alonso ja Massa) poolt. Loodan et Ungaris võtab ferrari kaksikvõidu. :)


  3. Mida siin maailmas seletada ei saa ? tänapäeval saab seletada isegi inimese mõtteid, tuhnata sajaneid vanades asjades tuues välja nende täpseid omadusi ning kõike muud, tänapäeval on isegi dinosauruse luu täpne ehitus välja selgitatud niiet miskuradi moodi ei saa kõike seletada ? inimene pole mingi faking " i can do everything i need whenever i want, all i need is power of gods " süsteem. Inimene on lihtsurelik nagu kass ja koer, kes elab eesmärgiga paljuneda ning veeta mingi aeg siin maamunal. Ei kepi see ei jumalat, saatanat ega mingit muud olendit, kes väidetavalt olemas on mida sa usud .. ausalt, ma võin võilille usku ka uskuma hakata, see ei tähenda, et minuga peale surma midagi imelist juhtuks. Mullast oleme me saanud ja mulda me ka läheme, lihtne, kas pole ? Sellel pole reaalselt mittemingit tähtust inimese elus, kas ta käib iga pühapäev kirikus jumalat palumas või sinnasamase uksele kusemas, vahet pole, kas sa hoorad ringi, või oled eluaeg nunn.ö Lõpptulemus on ikka täpselt samasugune. Dead circle, uknow. Need on lihtsalt väljakujunenud tavad ja traditsioonid, mida inimene saab endale valida, et mis teda aitab oma elu nn " perfektseks " tegemisel.

     

    +1, SEE ON REAALSUS, mida paljud meist ei tunnista lihtsalt.


  4. Endal vaimudega erilisi kokkupuuteid pole, kaks korda on olnud selline moment küll et ''wtf see oli?!'' :D

    Ükskord oli paar aastat tagasi, kui hakkasin arvutist filmi vaatama ja panin subtiitreid peale. Film ise jooksis samal ajal ja järsku tuli kõlaritest mingi imelik naise kiljumine/karjumine :D Kerisin siis paar sekundit filmi tagasi et sama kohta üle vaadata, et kas see karjumine tuli filmist... ja ma ei leidnudki seda kohta :D Pole aimugi kust või kuidas see karjumine tuli.

    Teinekord oli umbes kuuaega tagasi, kui kuulsin et keegi vajutas 2 korda arvuti klaviatuuril mingit klahvi aga kedagi minu toas polnud :D Üks tuttav rääkis kah kunagi, et ta olevat sama asja kuulnud ja rohkem kui üks kord.

     

    Heh, Sinu arvuti kõlarid lihtsalt püüavad kusagilt mingeid raadiosagedusi kinni ja sa võid kuulda mingeid hääli. Mul oli varemalt pidevalt nii, et mitte midagi arvutist ei kuulanud, aga kuulsin et mingi vene raadio igatahes käis ja vahepeal veel mingid naised/mehed ka karjusid.


  5. Kas sa tahad mingit hingerahu leida enda sees või mis kuradi pärast sa seda sitta teed?

    Kui sa ei soovi endale suhet ega mingeid lapsi, kuna mõlemad vinguvad, siis parem mine ära kusagile mungakloostrisse kus sa saad rahulikult mediteerida terve päev. Seal sind keegi ei sega ja saad rahulikult terve oma elu pühendada hingerahu leides, avastada oma nn. kolmandat silma (lugesin seda eelnevalt sinu blogist).

    Kui sa ei ürita kellegile peale suruda oma usku ja värki, siis ma ei saa aru miks sul oli vaja üldse see teema siia teha. Ma arvan, et 80% foorumlastest arvavad, et sa oled ära pööranud või siis väga kõvasti kukkunud. Minu jaoks on see päevik siin täielik jura ja täiesti ebahuvitav, aga no see on minu arvamus.


  6. See aasta olen käinud ka siis ikka vahepeal kalal. Enamasti püüdnud linaskit kohalikust kruusakarjäärist, kuhu kalad on sisse toodud. Korra see suvi proovinud elussöödaga haugi ka, aga ei tulnud midagi. Linaskitega pole ka kõige paremad lood olnud, kusagil ainult 8-9 püüdnud. Aga eks see linask ole selline kala ka, et iga mees seda kätte ei saa ja on ka selliseid õhtuid kui püüad oma 8 tundi ja tuled ikkagi tühjadee kätega koju. Kala on suitsutades hea ja grillides on ka normaalne. Selle kala väljatõmbamine on ka üpriski võimas. :)


  7. Eestlased läksid liiga lõdvalt peale. Enne mängu juba loeti endale 3 punkti ära ja hakati mõtlema sellele, mis ja kuidasmoodi saaksid nad oma alagrupist edasi.

    Liiga palju mängiti üks ühele ja kaotati pall ära, palju oli täiesti mõttetuid pikki sööte ette, mis ei leidnud tulemust. Ma ei saa sellest ka aru, kuidas Saag saab lüüa värava eest palli 2 meetrit väravast kõrgemale. Aga jah, lõpp läks juba närviliseks ja oli aru saada, et head nahka sealt ei saa.

  8. F1


    Magasin täna stardi maha, aga õnneks oli alles 6 ringi sõidetud kui vaatama hakkasin.

    Ise ole täielik Ferrari fänn ehk siis hoian pöialt Alonsole ja Massale.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.