Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tsau naine

Liikmed
  • Postituste kogus

    112
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    260 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Tsau naine'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 26.05.1994
  1. Tsau naine

    F1

    Schumacher kunagi sellepärast saigi oma 7 MM tiitlit, kuna ferrari oli teistest tiimidest peajagu üle. Ta oli küll kunagi hea sõitja, kuid enne seda, kui ta mingi aeg lahkus vormel 1 karjäärist, siis juba ta ei saanud hakkama Alonsoga ega Raikkoneniga. Sellest ajast peale, kui ta naasis vormelisse pole ta suutnud mitte ühtegi poodiumikohta saavutada, aga tiimikaaslane Rosberg, kellel on täpselt sama auto, on suutnud võtta neid 3. Rosberg on teeninud temast poole rohkem punkte pm. Sõitjaid võrreldakse ikkagi eelkõige tema tiimikaaslasega ja ma ei saa öelda, et Rosberg nüüd mingi maailmaime oleks, minu arust ta on lihtsalt hea, aga Schumacher on juba tema kõrval kehva võitu.
  2. Tsau naine

    F1

    Schumacher ei ole enam see mees, kes ta oli kunagi. Asi loeb küll suuresti autos, aga no vähemkogenud tiimikaaslane Rosberg suudab temast kvalifikatsioonis kui ka põhisõidus enamasti kiirem olla. Vettel on tegelikult väga kiire ja tal on veel endal ka kiire auto, nii et raske on vastu temale saada. Õnneks hooaja teisel poolel on ferrari ja Alonso ka auto jooksma saanud ning konkurents esikoha pärast on üsna suur. Ise olen ikka veel ferrari (Alonso ja Massa) poolt. Loodan et Ungaris võtab ferrari kaksikvõidu.
  3. +1, SEE ON REAALSUS, mida paljud meist ei tunnista lihtsalt.
  4. Heh, Sinu arvuti kõlarid lihtsalt püüavad kusagilt mingeid raadiosagedusi kinni ja sa võid kuulda mingeid hääli. Mul oli varemalt pidevalt nii, et mitte midagi arvutist ei kuulanud, aga kuulsin et mingi vene raadio igatahes käis ja vahepeal veel mingid naised/mehed ka karjusid.
  5. bump. 7€-ga annan ära
  6. Kas sa tahad mingit hingerahu leida enda sees või mis kuradi pärast sa seda sitta teed? Kui sa ei soovi endale suhet ega mingeid lapsi, kuna mõlemad vinguvad, siis parem mine ära kusagile mungakloostrisse kus sa saad rahulikult mediteerida terve päev. Seal sind keegi ei sega ja saad rahulikult terve oma elu pühendada hingerahu leides, avastada oma nn. kolmandat silma (lugesin seda eelnevalt sinu blogist). Kui sa ei ürita kellegile peale suruda oma usku ja värki, siis ma ei saa aru miks sul oli vaja üldse see teema siia teha. Ma arvan, et 80% foorumlastest arvavad, et sa oled ära pööranud või siis väga kõvasti kukkunud. Minu jaoks on see päevik siin täielik jura ja täiesti ebahuvitav, aga no see on minu arvamus.
  7. bump, 8€ ja kasutaja on Teie.
  8. Tsau naine

    delete

    Gaga näeb halb välja, aga samas laulab hästi ja ka laulud on täitsa kuulatavad.
  9. Esimest korda olin purjus 14 aastaselt, aga proovinud olin muidugi varem ka. Hetkel 17 ja joon paar korda kuus ennast purju.
  10. Tere, müün siis enda kasutajat lvl 87. Olen esimene omanik ning kindlale ostjale avaldan ka kasutajanime, recoveryd ja paroolid. Kasutaja on saanud rollbacki ja sellepärast müüngi. Stats: Pank: [/url Pank nüüd kõige parem ei ole. On veel tegelikult igasuguseid tühja tähja seal, aga neid pole mõtet siia mul panna. Esimesel panga pildil on näha veel 588k ranged guildist saadud ticketeid ja nende väärtus peaks olema umbes 4-5mil. Qp on kasutajal 73. Lost city, fremennik trials on tehtud. Teised on suhteliselt mõttetud tehtud. Veelkord ütlen, et kasutaja on saanud rollbacki. Soovitan osta sellepärast, et kasutajat on võimalik väga palju veel arendada, kuna pooled skillid on veel vägagi madalad. Oma isikuandmed annan ka kindlale ostjale. Alghind on kasutajal 5€, annaksin suhteliselt kindlalt ära juba 10€ eest. NB! SOOVIN AINULT EUROSID, ÄRGE PAKKUGE MULLE TEISI KASUTAJAID JA RS GP! Minul endal on Swedbank. Ette käin ainult minu silmis usaldusväärsetele ja vajadusel kasutame teie poolt määratud vahendajat kellega olen ka mina nõus.
  11. meil on ka mäng nimega 300, aga meil on 3 vs 3. Tavaline värav on 25 punkti, posti lööd siis muutub summa 50 peale. Latt on 100 ja ristnurk on 150. Tavaliselt mäng kestab ka oma tund aega ära.
  12. Tsau naine

    Kalastamine

    See aasta olen käinud ka siis ikka vahepeal kalal. Enamasti püüdnud linaskit kohalikust kruusakarjäärist, kuhu kalad on sisse toodud. Korra see suvi proovinud elussöödaga haugi ka, aga ei tulnud midagi. Linaskitega pole ka kõige paremad lood olnud, kusagil ainult 8-9 püüdnud. Aga eks see linask ole selline kala ka, et iga mees seda kätte ei saa ja on ka selliseid õhtuid kui püüad oma 8 tundi ja tuled ikkagi tühjadee kätega koju. Kala on suitsutades hea ja grillides on ka normaalne. Selle kala väljatõmbamine on ka üpriski võimas.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.