Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

minesmith20

Liikmed
  • Postituste kogus

    788
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    739 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud minesmith20 poolt

  1. Gl, läbi abyssi jooksed sellise hp, defi ja geariga?
  2. Panen streami sisse siis, kui 100k xp left: http://www.twitch.tv/Thumser Neljapäeval kl 19 teen ära.
  3. Mingi 3.5m istub pangas. Võib juba juhtuda, et kolmapäeva hilisõhtul (arvatavasti kl 23 vms) saan 99, selle lasen w360 Rogues Denis. Aga kui ei jõua, siis neljapäeva õhtupoole kindlasti. Fc - "Minesmith20", käige kohal, kui tahate kindlasti partyle jõuda, sinna tuleb infot.
  4. Oleks juba 98, aga laupäev läks veits rappa.
  5. Thug - alates lvl 65 - 137.5 xp/60 gp. Do your math.
  6. Kuskil järgmise nädala keskpaiku. Äkki ma üldse esimene eestlane, kes midagi 99 saab, lol.
  7. Told ya, et sa ei suuda mulle konkurentsi pakkuda.
  8. Mkm, mingi aeg tegin kuni 55 guardides ning alates 55 ardy knightide juures.
  9. Postitan oma oldschooli arendused ka siia. EOC on minu jaoks üsna surnud. (Loodetavasti uued skillid toovad huvi ajutiselt tagasi) Oldschooli on plaanis regulaarselt pelama hakata. Nagu mulle tüüpiline, arendan ma ühte skilli harjumuspäraselt kaua. Oldschoolis osutus esimeseks suureks ohvriks Thieving (juhuslikul teel). Peas kummitab ka plaan slay 85. Aga näeb, mis lähipäevad toovad.
  10. Nimi: Tanel Visnap Elukoht: Valga/Tartu Msn: e-welg@hotmail.com FB: Tanel Visnap Skype: iThumser / Tanel Visnap Kiire tehingu võimaldamiseks aktsepteerin ainult Swedi ülekandeid. Lisamisest andke palun siin ka teada.
  11. Üritasin enne EoC'd saada kõik champion scrollid kätte, praeguseks saanud kokku 11 ning 2 veel vaja: Gianti ja impi scrolli.
  12. Oleks 1 faili kiirelt vaja. http://www.annaabi.com/Sissejuhatus-soome-ugri-ja-eesti-keelte-uurimisse-nr2-m55862.html
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.