Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

AivarRS

Liikmed
  • Postituste kogus

    20
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info AivarRS'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 28.06.1992

Kontaktid

  • MSN
    aivar.rs@hotmail.com
  1. Client Download - http://files.filefront.com/elion4rar/;10950069;/fileinfo.html Foorum - http://www.elionscape.co.nr - Pk asju saab osta shoppidest - Object Training - Enamus specid töötavad - Barrows armorid - Vengeance - Edgeville 1vs1 pk - MB pk - teaminine lubatud - Kõik Magic töötab Raha teenimise võimalused - * Thieving - 50k cash per thief, xp aeglane. * Woodcutting - - Tree - lvl 1 - 100k per logs - Oak Tree - lvl 15 - 300k per logs - Willow Tree - lvl 35 - 400k per logs - Yew Tree - lvl 60 - 500k per logs * Tree Spots - Tree http://i29.tinypic.com/2cy5pbb.jpg - Oak http://i31.tinypic.com/dfbqxs.jpg - Willow http://i30.tinypic.com/np4bnp.jpg - Yew http://i32.tinypic.com/24dmphk.jpg
  2. Ei mõista kas siis noOOb on siis teil liiga hea sõber ja kaaslane juba et tema siin erand on ja scammi pärast banni ei saa , pole vahet kas on teinud ka ausaid tehinguid , seda me oleme kõik kuid kui on juba siin nii mõnelgi naha üle kõrvade tõmmand siis ei näe probleemi (BAN) ja üks scammer vähem ning vähekene jällegi puhtam see foorum ÖÖD!
  3. Kuid kui nooob kasutab seda msni siis miks ta banni ei saa asi peaks ju selge olema vm? :a:
  4. Müün kasutajat siis f2p 118 ja ka p2p 118 , kuna pole juba kaua member olnud ... alg hind siis (700) sellega juba müüks ära , siis kas MM või annad ette! NB! Kuigi mul tehinguid pole ei anna ma ikkagi ette!!! MSN:aivar.rs@hotmail.com Pildid: Jätke msn või lisage mind! :ty:
  5. Konto nr on siin ju minu oma! Ta pidi sinna raha saatma
  6. Ja kui tohib küsida siis mis kasutaja sul siis olnud on? Ja sa ikka ostad siis ju mille edasi? Hea et suu soojaks said ning ei tea jh miks sellise väikse summa pärast oma mainega riskid :h: Kasutaja ei pidandki sinu oma olema muidugi aga jh ausalt on juba siiber eks ela oma valelikusega edasi! No sina oled juba vana semu ju või mis? Tead neid asju paremini kes sind ikka scammiks
  7. westywood - oli kasutaja nimi , kui ma ei eksi :S Ja olin ise ka suht kindel et see tema!
  8. no eks jh sain oma õpetuse , kuid kui kõik arvate et see polnud tema siis sry , kuid väga kahtlane ...
  9. Kuule võid teda kaitsta kui tahad , aga ise ka usud et see polnud tema? :S
  10. Jah , kuna algul küsisin talt et kas said privaatsõnumi kätte ja vastas jh! No jh kui asi söögi rahas on siis annan talle andeks osku siis selle raha eest endale midagi meelde jäävat!!! Ja muidu poleks sellest suurt numbrit teinud aga kuna pidin def 3 pealt 40 tegema et saaks üle teha trade ja kasutult siis tänks
  11. Selline kasutaja siin nagu noOOb siis rottis mult 11M eile õhtul ja lubas raha saata 250eeki , kuna tal oli siin tehtud mõningad tehingud ja päris palju postitusi arvasin et võib teda usaldada aga selgus et mitte! Ei sa aru kuidas siin siis neid tehinguid saab , kui kõik kiidavad ja siis laseb üle :S Msni tekstist siis pilt ja pärast küsimist kas sa oled foorumis uus pole ta siiani näole andnud.
  12. ma müüks msn: [email:1w0d895g]aivar.rs@hotmail.com[/email:1w0d895g] Vend lasi mult 11M lihtsalt üle!!! Ei tea kust sellised vennad oma tehinguid küll saavad ? Kuid muidugi foorumis uutele kasutajatele seda ju raske teha pole!
  13. 100 eeki , olin valesti pannud:o
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.