Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Carl

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    1 177
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Carl poolt

  1. karotse ma kutsun raadi siis sul putsis vennas , viib su bemmiga metsa!
  2. kui sa oleksid Koomik mitte runepede , teeniks sa rohkem raha! GEEEEENIIIUSSSSS15 > umm , mis sul juhtus sündides ? ema oli juba runepede sina välja tulid isa tõmbas runemängimise ajal paugu suhte sulle et sa nii libedik oled w?
  3. võta suhu m*nn tonis soomlane v maitea kes sa oled ; get nahhuj jobana urood
  4. JAH ZammY. viska need msni chati pildid et see vahvli rääkis sinuga et lasi postitada just minu teemasse millegi pärast ? kes mis munajoodik ? banaani soovid v warni ?
  5. irv , nice lie sa oled see pollu tonis kes mind 5min tagasi msnis ähvardas kui neid asju ära ei kustuta ?
  6. maitea , pinnid on lahjad , aga ma tahtsin müüa talle white partyhat , mis arvad et see on nagu p2p pin , mis ta ongi nüüd 85 EEK ? lol partyhatiga võrreldes jääb umbes 3500~.- alla taun. ma arvan et ta kasutas juhust et scammida ja nahhuj panna siit. vso GENIUS15: helista talle las ilmub msni vms...
  7. ma olen 100% kindel et mitte uurin MSN IP välja kust ta täna chattis mingi mode sebigu postitamise ajal olnud IP ja klapime kui korras siis BANAAN
  8. ta pole faker , ta saatis mulle PM kah aga kurat ma kustatasin ära terve inbox ja outbox , kahju sellesmõttes
  9. UUS PILT , KOGUN MATERIJALE ET BANNI TEDA SAADA! No nii siis õks thrusted vend , kes soovis osta minult White phatiga kasutajat , tekkis väike konflikt , konflikt oli selline et ta sai BUSTED... põhjused miks ta banni peaks saama : 1 : Ta ei tahtnud MM kasutada . 2 : Ta ei tahnud saata pilti pangast et tal 3500.- olemas et osta minult kasutaja kus White Partyhat peal. 3 : Ta ei tahtnud õelda peale oma nime ja adressi endal telefoni Numbrid , Ehk siis kodu telefoni numbrit kuhu ma saaks helistada ja küsida kas see on tema kellega ma MSN'is äri ajan. KALLID MODED/ADMINID , TEIE OTSUSTADA , TAL TEHINGUID PALJU AGA ENAMUS ALLA 85.- EEK TEHINGUD EHK PIN OMAD , JA OOTAS TA VIST AINULT ET SAAKS SUURE KOGUSE SCAMMIDA JA NAHHUJ PANNA SIIT FOORMIST! ET SIIS ASUME PILTIDE KALLALE. SIIN SIIS TÄNA ÕHTUNE VÄRSKE MSN CHAT KUS MA LÕPUKS BLOKKI SAIN
  10. sa võid siit oma postitustega warni oodata , karotse vennas ime lahti kui midagi ei tea , true story , and stfu :ty
  11. 200M ehk white phat 15 ea soovi siis msn signas
  12. need "see on kahtlane" teemad on mõtetud see on scammerite AREA mitte mingi kahtluste , mul tehti sama tean mis faking värk hakkab pihta et ma arvan sa saad ban/warn selle teema eest.
  13. vanad pildid ikka ju ... tee uued ja siis postita , su vanad pildid lasevad sulle varsti banni peale.
  14. eks siis teeme diili ära ma loodan õhtul kui soovi veel tuleb .
  15. no aga siis oleks super , teeks diili nii et otsin ostja , mul muidu olemas 1 ostja pregu phatile nagu runes mitte irl cashi eest.
  16. palju pakud ? vb sebiks ühe sulle -
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.