Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Krank

Liikmed
  • Postituste kogus

    20
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Krank'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 28.04.1987
  1. LOL, nii ta on.. ikka saab:D
  2. ma ei ole varastanud, ma lihtsalt müüsin sulle natukene seda head eesti õhku. ahjaa ma müüsin enda acci, ei noh jah eks te bannige ära see siis. internetis oleme kõik sõdurid, eks?
  3. otsingi tööd mis siis:D sellessuhtes et, ma usun et te kõik olete kuulnud et runescapes ei tohi kasutajaid müüa ega osta ,sest see on runescape reeglite vastu nii ,et mendis pole teil sittagi teha ja minu trepikoda on pmtselt koguaeg avatud. ma lugesin seda eelmist teemat: Nii, j0ker ,eks sa siis laena enda sõbralt advokaati:DD.. Oh kuule advokaat mine korraks mu sõbrale tasuta appi et üks poiss ei andnud talle runescape kasutajat. (kõlab hästi või mis) see foorum on nii mõtetu et maiviitsi siia enam tulla, eks te 12 aastased poisid kes te kaklete 20 aastastega siin igapäev (nagu eelmises teemas umbes oli) tulge siis mu ukse taha. Helistada ja ähvardada ikka võite, kui mul aega on siis ikka vestlen teiega ja see et mul mingi venna arust pe*e hääl on siis teadge et see polnud minu teha. Suured vabandused G E R A ees (tema ju kirjutas esimeses teemas et olen ustav, kusjuures esimeses ma olingi). No tegelikult kui mina rs-i mängisin ma ju olingi, minu kätte võis ükspuha mida usaldada. Et pmtselt edu.
  4. mitte et sa ei käinud pinda vaid sa andsid enda recoveryd mis sa panid ja mina panin sinna enda andmed ja passid mida teadsin ja saimegi tagasi, TONT oled. tulge, lihtsalt tulge..
  5. Krank

    M:Acc 120.

    Tema müüs selle sulle minu msnis,
  6. Krank

    M:Acc 120.

    slaphappy Rs2Eesti kasutaja Postitusi: 118 Liitunud: Aug 2007 Tehingud: (14) Täna, 07:46 PM -------------------------------------------------------------------------------- 650eek pakun ! Mina olen alles algsetest! Tema ostis selle acci minult, acc ei ole minu käes, msni ja ruuni pass oli mul sama. Ei saa msni.
  7. [email:3957pvkd]mikk_12@hotmail.com[/email:3957pvkd]
  8. Krank

    M:Acc 120.

    Bump !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bump, algsed ostjad kadunud.
  9. Krank

    M:Acc 120.

    700.- ja sinu aga sul on 3 tehingut, ette ei käi:)
  10. Krank

    M:Acc 120.

    650.- ja oleks sinu , sul on 14 tehingut, arvan et võib usaldada. Ei taha nii odavalt ära anda, kahju hakkab:) [email:d58rgyo2]mikk_12@hotmail.com[/email:d58rgyo2]
  11. Krank

    M:Acc 120.

    Bump!!!!!!!!! 10+ tehingut käin ette. ei, quited alghind oli 500 sa pakud 400. brainpower
  12. [email:1mema8p9]Mikk_12@hotmail.com[/email:1mema8p9] PANGAS: santa,torso,fc,defender,cmb 120.
  13. [email:qtrewrmq]mikk_12@hotmail.com[/email:qtrewrmq] lvl 120 fc,torso,defender,santa jne, 800kr
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.