Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Scoop

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Scoop'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 29.05.1989
  1. Scoopboyx läks küll 4000 eest ja oleks ka rohkem saanud. Rikkaid ja laiskasid on terve ilm täis, ka Eesti.
  2. Pole kaks kuud mänginud juba, pole tuju ka edasipidi mängida ja saadud raha kulub autokoolis ära. :% Kasutaja on jäädavalt MÜÜDUD. Tänan ostjat, kes ette käis suure summa.
  3. Ma usun, et välismaal on kasutajal tõesti hoopis teine väärtus, näiteks Soomes saaks 2x, aga juba Soomest Eestisse raha kandmine maksab SUURE summa ja ostja leidmine on omaette ooper. Sain ka 4000 + 126/134 cmb acc pakkumise, aga kahjuks pole RuneScapest enam huvitatud ja kasutajaid ei võta. Olen rahul ka 4000.-ga, Eestist ma väga rohkem saada ei lootnud, ehk 4500/5000, aga jah, 4000.- saab ka load tehtud :-). Teade Ostjal tekkis pangas probleem ja aega on homseni, st natuke alla 24 tunni. Hetkel TOP 2 pakkumised: 1. 4000.- sulas. 2. 4000.- + High Lvl RuneScape kasutaja. Ootan endiselt veel pakkumisi
  4. Eesti mastaabis on 4000 acci eest väga hea diil, kuigi tõsi, acc on väärt vähemalt 5000.
  5. Teade. Hetkel parim pakkumine 4000.- sularahas. Võtan pakkumisi esmaspäev, 08 septembrini ja kui midagi paremat ei tule müün homme kella 18.00 paiku
  6. Homme teen terve pildi, hetkel laptopiga ja touchpadiga on raske tegeleda :? EDIT: Sain 3500 pakkumise, alla selle mitte pakkuda. EDIT2: Panga pilt added!
  7. Kui on huvi ja ei soovi siin vestelda, siis saada oma pakkumine ja muu info PM teel mulle postkasti.
  8. Lisasin igaks juhuks natuke lisainfot veel, editisin ka esimest posti. Lisainfo kasutaja kohta: Torso - Done Kõik void asjad - Done Rfd parimad kindad - Done Rune defender - Done Diaryd - All Done Castle Wars - Esimene + teine set ja 396 tickets. Mage Arena - All godstaffs done Balloon routes - Done Salve ammy (e) - Done EDIT: Siiani parimad pakkumised 1. 2500.- 2. 3000+ pakkumine, summa pole päris kindel. 3. 14 000 väärt laptop + minupoolne kompensatsioon. Eksisteerib veel kedagi, kes üle pakub?
  9. Tänan ShadowCat ja Brian Nrg. Oleks väga tänulik, kui teema postitustest nagu "ostan 500gaaa 2ra pm pls mul msn fdefhefhreoifr@nob.c0m" puhas oleks.
  10. Sain PM teel pakkumise 2500.- peale, alla selle pole arvatavasti mõtet pakkuda. Pealegi pank üksi on juba ~2500, st kasutaja oleks kui tasuta. Ootan siiski edasi pakkumisi.
  11. Kui ma viitsiks mängida, siis ma ei müüks. Pole kaks kuud üldse pelanud.
  12. Jah, kahe aasta töö. Ma ei passinud päevad läbi pangas ega ajanud juttu nagu mõned teised. Loodan saada 3000+. Sul on õigus, võimalus scammi saada on olematu. Kahjuks seda raske tõestada, aga tänan toetuse eest.
  13. Võtan vastu pakkumisi, aga võin ära öelda, et juttu on ikka mitmest tuhendest.
  14. Runescape Kasutaja Andmed: Nimi: Scoopboyx Combat: 138 Parim Skill: 16 skilli 99, Attack, Defense, Strength, Ranged, Magic, Prayer, Hp, Herb, Craft, Slayer, Fishing, Cooking, Farming, Fm, Wc, Fletch. BlackMargid + Pilt [Pildil peab olema näha kasutajanimi]: Teised Andmed: Panga Pilt [Pilt, mitte jutt]: Kui aega on, teen. ~83M cash, kokku ~100M. EDIT: Pilt Statidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt QuestPointidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt Enne sisse logimist [ See koht kus saad panna Click Here To Continue ]: Sinu Andmed: Nimi: Martin Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: - Msn: - [suhtleme alguses postkastis, parem suhtlust säilitada]. Hind: Võtan vastu pakkumisi. [Top1 - 3500 hetkel, A/W on 5000] Lisainfo kasutaja kohta: Torso - Done Kõik void asjad - Done Rfd parimad kindad - Done Rune defender - Done Diaryd - All Done Castle Wars - Esimene + teine set ja 396 tickets. Mage Arena - All godstaffs done Balloon routes - Done Salve ammy (e) - Done Lisainfo: Kasutaja tehtud 2006 jaanuar, lõpetasin mängimise 2008 juuni vms. Kahe poole aastaga 2283, sai natuke nolifetud ja isu sai täis. U-kaardiga ei saa P2p teha, CC blocked, kuigi ebaõiglaselt, aga eks Sa tee neile seda selgeks. Kasutaja maine üle ei pea muretsema, pole kordagi kedagi scamminud/petnud or w/e. Diil ainult H2H Tartus või kui oled julge, võid ette kanda. Ostes saab kaasa kõik passwordid, ka esimese, lisaks veel recoverid, mõned agreement numbrid ja muu vajaliku. Kui parajat hinda ei saa, siis ei müü. Lisaks: 11 aastesed rsorid oma 500.- pakkumisega võiksid võimaluse korral eemale hoida ja MA EI KÄI ETTE MINGIL JUHUL. Lihtsalt, et asi selge oleks. Küsimused teretulnud.
  15. Chiinidega @ Ape Atoll. Mulle maksis 94-99 ~20M, aga xp on 250k/h.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.