Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

skill to sky

Liikmed
  • Postituste kogus

    454
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    2,270 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info skill to sky'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 18.09.1988
  1. Nii Lugu Järgmine saatsin Rs God antud leheküljelt ühele e mailile kirja ja rääkisin köik ära kuidas olnud ja terve enda runescape karjääri. Aga Juhtus Järgmine... Ma tahtsin aind Skill to sky'd tagasi saada , kuid nad andsid ka mulle ka mu teised kasutajad. 1 kasutaja kes mult kunagi scammiti , teise kasutaja kelle kunagi maha müüsin ja skill to sky. esimene kasutaja ei olnud minu käes olnud u.4 aastat. teine kasutaja ei ole minu käes olnud u. 1.5 aastat ja skill to sky paar kuud Skill to sky On önneks ikka lvl 3 ! esimene kasutaja on combat 131 ! ja teine mille kunagi müüsin on hetkel banned, keegi on raskelt autonud eks näis kas jagex nüüd teeb nii et teiste ip'de pealt tulnud parooli nõudmistele declineb v mitte. aga teadke et skill to sky pole ruined ja hetkel minu käes , kuid kui keegi kunagi proovib müüa siis NEVER NEVER ärge ostke ! EDIT: Kui accont on perm banned, kas siis kuidagi miskit moodi n vöimalik veel 1 appeal esitada ?
  2. pigem olgu accont banned kui sellega tehakse kurja paljudele inimestele.
  3. tänud rs g0d , oli abiks
  4. asjapulk. uurisin vähe asju ja sain targemaks , saatsin jagexile kirja , millele ilusti vastati ja paluti saata acc nick ja köik inf mis tean . seletasin asja ära kuidas asi on ja nüüd läheajal arvatavasti saan selle accondi löplikult tagasi, nii et nad väljastavad accondi parooli ainult minu ip pealt saadetud kirjadele. kahju küll et said 250 krooni kahjumit kuid varem v hiljem oleks õige scammer selle kasutaja tagasi vötnud.
  5. skill to sky

    abi.

    hei . selline küsimus et kas keegi oskaks aidata kuidas saax jagexile pikema kirja saata. parooli tagasinõudmisel on liiga vähe tähti lisainfo jaoks Kuidas saax jagexile teistmoodi kirja saata ?
  6. hahaah some1 made my day :D Mina olen selle accondi esimene omanik , minult see accont varastati, kui tahan saan kohe tagasi a kuna jagex on nii retarded annavad nad ka parooli talle tagasi... olgugi et mina tean kuna acc tehtud kuna kolisin mis ip- pealt m2ngu lasen ja jagexi taunid ei oska isegi vaadata mis ip pealt recover tuli... prglt pole viitsinud kuukese jamada selle tagasi vötmisega kuid plaan on saata jagexile kiri ja ilusti ära asi seletada kuidas oli anda köik inf , mis mul on , nii et igatipidi kes selle ostab saab rämedalt üle : )
  7. Kogu tehing vöttis aega 2 min, soovitan soojalt
  8. aga kui p2p ? Siis on pray kasulik ?
  9. 31 prayer annab juurde vist 4 combatit tundub vist nii et 1 pray oli stakeritele , puredele soovitatakse ikka 31 prayer endal 41 67 1 hp 56 cb 49.
  10. jah , aga 31 prayer = 4 lvlit = 8 str. nt combat 55 = 80 str max hit 20 combat 55 72 str + 31 prayer max hit = ? 21 ?
  11. skill to sky

    prayer?

    Küsimus siis selline , et kas teha prayerit ka ? kas ma mitte ei löö rohkem prayer 31-ega ? aga 31 prayer lvlit on u. 8 str. lvlit.
  12. türa jobi sai accondi tagasi , fakkin scammer. mulle aitab , annan sita menti panga andmete völtsimise eest ja tolle msni aadressi kh mis kasutas.
  13. mingi 5 euri vist sain üks öö xD
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.