Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

normal^

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info normal^'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 29.04.1991
  1. Ei soovita osta seda kasutajat, kunagi sõber ostis, võeti 2 päeva pärast tagasi, väideti et recce ja asju ei tea. btw, tee e usu niikuinii, sest teil on ju pildiga " tõestust " vaja.
  2. JA, KÕIK KINDLSTI AHVIVAD SIND, retard. 8p saad acci eest.
  3. F2p kohta, väga ilus. Annaksin 6p, teed p2p ka ? Muidu välimus on vääga sitt need asjad mis peal on, ei sobi üldse saraga kokku
  4. Pmst vähem spämmi, rohkem infot f2gz0r, jää sina üldse vait. Btw vaatasin seda ajalugu teemat, ning YEE :S Ühtegi asja mul ei salvesta... :/
  5. Pmst ma ei tea kas mul salvestab seda msni teemat, aga siin on ju aru selgelt saada, et lasi üle...
  6. " see on elvamage " RETARD range eest 6p, kuna range endale väga ei meeldi, levelite pilt maybe?
  7. Hea, kui ise nägid vaeva siis 10, kui kusagilt koppisid vms, siis haige vend.
  8. Piid*r, ma otsin su veel üles.
  9. tahtsin müüa pin, nagu arvasin et äkki on normaalne vend, ja ei scammi, aga ei, panin msni kinni, kuid ma arvan siin on suht palju tõeneid. TEEMAT MITTE KINNI PANNA NIIKAUA, KUNI OLEN SITA ÜLES LEIDNUD PALUN, MITTE BANNIDA KA TEDA NIIPEA. Rapidload, või keegi mode kes saab, palun ta IP, ja keegi nagu saaks IP järgi üles otsida, kus elab. Pmst saan nagu sõita autoga, mitte ise, vaid saan nagu sõbraga sõita, ja kui saan õige aadressi, lähen ka kohale. Tema ema/isa/kodu telefonid on väga teretulnud. Kui keegi annab 100% kindla info, nii, et ma oma 75.- ka saan, annan vaevatasu. Ma ei otsi teda üles selle raha pärast, mul on sellest ausaltöeldes jumala pohh*i, aga põhimõtte pärast, ta pidi mulle saatma ju 75.- selle pinni eest, aga noh ku tahab nii, siis nii. Pildid pm tekstist: Siin on näha kuidas me diili peale saime. Ma arvan et selle teksti järgi saab aru, et ta scammis mind. PALUN IP'D, KOGU INFOT TEMA KOHTA VÕTAN VASTU!
  10. Hui käingi sulle ette.
  11. Jah, aga lahe on vaadata küll, igas teemas üks bannitud vend on postitanud midagi, ja igatipidi saavad bannitud tüübid omale uusi kasutajaid teha, see ei täheda et kui sa loll oled, siis teised ka on, ei ole, ainult sina oled.
  12. Ma ei oska poll teha Ja vahet pole ju, kui oldakse nõus, siis kirjutatakse, kui mitte siis kirjutatakse et ei ole nõus ja kõik, vahet erilist pole ju nagu
  13. normal^

    Ettepanek -->

    Võiks teha mingi sellise asja, et need kasuajad, mis on bannitud, need nagu kustutataks lõplikult ära, et ei oleks ühtegi nende posti vms infot, siis ei oleks nagu seda nõmedat asja, et kui vaatad kellegi teemat, ja siis jälle mingi 5 tükki on postitanud, kes on nüüdseks banned, kes oleks nagu iseenesest selle poolt ?
  14. Pealkiri ütleb kõik, pank SEB, hanzaga maksab 25.- rohkem. Hind: Kes rohkem pakub, saab omale, kontakteeruge siin.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.