Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hallooo

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    794
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    92%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Hallooo'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 03.03.1988
  1. Ja kas ma olen palunud sul mingit enda raha hoida? Kui ei, siis pane teema lukku, kuna süüdistused on alusetud !
  2. Tanel, ta arvab, et ma olen su Irl m8 ja ma lasin raha sinna arvele kanda vms Nice Try ! Ennem oli seal miskine Tanel kolga ja summa 350 .-, aga ta muutis ära
  3. Usu keda tahad, aga seda teemat ei tohiks isegi eksisteerida, osta tõestus mult, siis pane see teema siia üles. Blazile oli ^^
  4. Irw:D Aga tõesta midagi ? Mina ei ole kedagi scamminud ( peale intcu ja robi, mis pole üldse kohe sinu asi ) Kuu aega tagasi ? ma ei tööta seal juba kuu aega, tee korralik teema, siis tule mind laimama, rahaga on jah, NÄGEMIST, aga miks ma peaksin sulle lambist 240 eeki kandma , et saaksid enda Freedo 2-ga sõita? Tõesta, et ma selle raha sain, ja ma maksan tagasi, aga seniks, Get a life. Kus ma seda eidanud olen ? ja Blaz, siit tulebki asja konks, MA OLENGI SIIM HALLIMÄE, aga ma pole Tanel Oru, tra sa teed minust siin scammeri, kui minu nime ei ole sul kusagil tõestuses ?
  5. Eitan ? FUN ! Kao magama, Tanel Oru pole mul mingi tuttav, ma ei tea kes see ongi !
  6. Hellno ;d Leia mulle see, et see raha on minukätte jõudnud, see on mingi umbes jutt sul, sa ei saa seda minu pähe teha, kui sul pole msn-i juttu vms. POLE MINU ARVELE MINGIT RAHA TULNUD, MIKS MA PEAKS SULLE MIDAGI MAKSMA ?! Ja kes on Tanel Oru ? Palun mees, see oli september, sa laimad ! Ja kus ma seda eitan, ma eitasin seda teise kasutajaga üldse, GTFO !
  7. i can only tell you 1 thing Blaz, you are so stupid Lükkan su argumendi ümber, esiteks, oli meil juttu 250 eegist, + kui sa siit ennast või mu " sõbra Taneli " leiad, siis edu sulle, ma pole sult seda raha saanudki !
  8. Ootaoootaooota, see on minust ? ;d :D:D:D HHAHAHAHAHAHAH . Eta Middleman ;D
  9. Mulje võib petlik olla. Ma ei viitsi vaielda suga ju Karli Kiin = Nomatter, mu Irl nimi peaks olema siit foorumist 100 korda läbi käinud
  10. Paide, soo 10-16, ma oskan ka Ma ütlesin ^^ . a ja seda ka, et mul ei ole olnud plaanis sind üle lasta, sellepärast, kui sa mind ei tunne, siis ära tule mind umbes laimama ka !
  11. Fun, mul pohhui, ma võin siin ka öelda, LAIMA MIND VEEL ja sa jääd nendest üldse ilma, kuna scammi kui sellist, pole toimunud !
  12. Ei, mu emale, jah, kuna minu käest on nii mõnegi inimese raha läbi käinud, ega ma sulle sellest ei maksa, STFU nerd, tee enda teema, kui on midagi öelda.
  13. w00t, terve Vahvel vaatab mind nüüd, Blaz, sinu asi mind ei koti, ära usu, kui ei taha, ega ma ei hakka sulle kellegi teise rahast ka ära maksma Putsi, pange see teema kinni, see teema on ammentatud !
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.